Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
SUPER CENA DO VYPRODÁNÍ!
Zobrazit větší

Nebbia Tepláky camo AW 117 bílá

Tepláky jsou vytvořeny ze speciálního pružného materiálu, který zajistí dokonalý pohyb při sportu a materiál se perfektně přizpůsobí Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

1 249 Kč

49,33 €

1 388 Kč

54,82 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

1 224 Kč 48,34 €

cena po bezplatné registraci

1 187 Kč 46,86 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Nebbia Tepláky camo AW 117 bílá

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Nebbia

10231_B_M

Nový produkt

Podobné produkty

Nebbia pánské tepláky Camo AW 117

Kolekce je navržena speciálně pro ty, kteří mají smysl pro detail, milují stylové oblečení a navíc si potřebují kvalitně a pohodlně odcvičit. Kolekci jsme vytvořili z nových trendových materiálů, přepracovali do detailů, aby byla co nejdokonalejší, co se týče designu, materiálu a každé maličkosti na produktu.

Tepláky jsou vytvořeny ze speciálního pružného materiálu, který zajistí dokonalý pohyb při sportu a materiál se perfektně přizpůsobí. Design jsme vylepšili maskáčovým logem a zpevněnými kapsami.
složení:

82% polyamid
18% elastan

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Nebbia Tepláky camo AW 117 bílá

Nebbia Tepláky camo AW 117 bílá

Tepláky jsou vytvořeny ze speciálního pružného materiálu, který zajistí dokonalý pohyb při sportu a materiál se perfektně přizpůsobí