Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Amix nutrition Kre-Alkalyn® 120cps Zobrazit větší

Amix nutrition Kre-Alkalyn® 120cps

Amix™ Kre-Alkalyn® je nová moderní forma kreatinu s pH vyšším než 12, čehož je dosaženo pomocí celosvětově patentovaného výrobního procesu. Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

615 Kč

24,34 €

727 Kč

28,77 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

603 Kč 23,85 €

cena po bezplatné registraci

584 Kč 23,12 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Amix nutrition Kre-Alkalyn® 120cps

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Amix

62005_120

Nový produkt

Podobné produkty



Amix™ Kre-Alkalyn® je nová moderní forma kreatinu s pH vyšším než 12, čehož je dosaženo pomocí celosvětově patentovaného výrobního procesu. Vyniká vysokou stabilitou při průchodu trávícím traktem, čímž zaručuje maximální množství creatinu, které se dostane do svalových buněk. Při dodržení doporučeného dávkování produktu kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu.

Složení: kreatin monohydrát s upraveným pH (Kre-Alkalyn®), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý

1 kapsle obsahuje: 750mg Kre-Alkalyn®

Doporučené dávkování: 4 kapsle denně asi 60 min. před tréninkem. Dávku vždy zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem.

Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Amix nutrition Kre-Alkalyn® 120cps

Amix nutrition Kre-Alkalyn® 120cps

Amix™ Kre-Alkalyn® je nová moderní forma kreatinu s pH vyšším než 12, čehož je dosaženo pomocí celosvětově patentovaného výrobního procesu.