Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Zobrazit větší

Scitec 100% Whey Isolate - 700 g

Obsahuje jen 2 g sacharidů a 1 g tuků v jedné dávce. Jeho příprava je velmi jednoduchá, je možno ho zamíchat jen lžící nebo v lahvi, nepotřebujete mixer ani šejkr! Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

499 Kč

19,72 €

650 Kč

25,69 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

489 Kč 19,33 €

cena po bezplatné registraci

474 Kč 18,73 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec 100% Whey Isolate - 700 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

40021_P_CO7

Nový produkt

Podobné produkty

Tento náš speciální produkt plní 2 základní cíle: zajistit co nejvyšší koncentraci proteinu (83 %) při současném zachování výborné chuti, to znamená zajistit optimální využití aminokyselin ve svalech a následný anabolický efekt díky množství bílkovin. Čím rychleji a dokonaleji se aminokyseliny mohou vstřebat, tím lepších výsledků můžete dosáhnout!


Informace výrobce:
100 % Whey Isolate obsahuje jen 2 g sacharidů a 1 g tuků v jedné dávce. Jeho příprava je velmi jednoduchá, je možno ho zamíchat jen lžící nebo v lahvi, nepotřebujete mixer ani šejkr!

Doporučené dávkování:
produkt může být kombinován s jídlem (zvýší celkový obsah proteinu ve stravě) nebo konzumován samostatně při speciální dietě, před spaním atd.
v závislosti na hmotnosti těla a energetické potřebě užívejte 1 - 4 dávky denně (1 odměrka = 25 g)
rozmixujte v 300 ml vody nebo džusu

Profil aminokyselin:
Výrobce na obalu neuvádí kompletní obsah aminokyselin v produktu.

Složení:
CFM a ultrafiltrovaný syrovátkový proteinový izolát (obsahuje beta laktoglobulin, alfa laktalbumin, albumin, imunoglobulin G, laktoferin, glykomakropeptidy), L-glutamin, aspartam, acesulfam K, přírodní a přírodně identické aroma (vanilka)

Informace:
potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce


 

Doporučené dávkování: 25 g (přibližně 1 odměrka)
25 g RHP* 100 g 25 g RHP%* 100 g
Energetická hodnota 365 kJ 4% 1462 kJ Bílkoviny 21 g 42% 84 g
87 kcal 348 kcal Soli 0.12 g 2% 0.48 g
Tuky <0.5 g 0% <0.5 g L-glutamin 250 mg 1000 mg
z toho nasycené <0.5 g 0% <0.5 g
Sacharidy 0.6 g 0.2% 2.4 g
z toho cukry 0 g 0% 0 g
* RHP%: Referenční hodnota příjmu dospělého (8400 kJ / 2000 kcal).

  

   Složky

Čokoláda: Mikro- a ultrafiltrovaný mléčný bílkovinný izolát (emulgátor: sójový lecitin), který obsahuje bílkovinné mikrofrakce beta-laktoglobulinu, alfa-laktalbuminu, hovězího albumin séra, imunoglobulinu G a glykomakropeptidů, nízkotučný kakaový prášek, čokoládové aroma, L-glutamin, sladidla: sukralózu, acesulfam-K, hydrolyzát mléčné syrovátky.

Jahoda: Mikro- a ultrafiltrovaný mléčný bílkovinný izolát (emulgátor: sójový lecitin), který obsahuje bílkovinné mikrofrakce beta-laktoglobulinu, alfa-laktalbuminu, hovězího albumin séra, imunoglobulinu G, laktoferinu a glykomakropeptidů, jahodové aroma, L-glutamin, barvivo: červená řepa, sladidla: sukralózu, acesulfam-K, hydrolyzát mléčné syrovátky, regulátor kyselosti: monohydrát kyseliny citronové.

Vanilka: Mikro- a ultrafiltrovaný mléčný bílkovinný izolát (emulgátor: sójový lecitin), který obsahuje bílkovinné mikrofrakce beta-laktoglobulinu, alfa-laktalbuminu, hovězího albumin séra, imunoglobulinu G, laktoferinu a glykomakropeptidů, vanilkové aroma, L-glutamin, sladidla: sukralózu , acesulfam-K, hydrolyzát mléčné syrovátky.

Banán: Mikro- a ultrafiltrovaný mléčný bílkovinný izolát (emulgátor: sójový lecitin), který obsahuje bílkovinné mikrofrakce beta-laktoglobulinu, alfa-laktalbuminu, hovězího albumin séra, imunoglobulinu G, laktoferinu a glykomakropeptidů, banánové aroma, L-glutamin, sladidla: sukralózu , acesulfam-K, hydrolyzát mléčné syrovátky, regulátor kyselosti: monohydrát kyseliny citronové.

Malina: Mikro- a ultrafiltrovaný mléčný bílkovinný izolát (emulgátor: sójový lecitin), který obsahuje bílkovinné mikrofrakce beta-laktoglobulinu, alfa-laktalbuminu, hovězího albumin séra, imunoglobulinu G, laktoferinu a glykomakropeptidů, malinové aroma, L-glutamin, sladidla: sukralózu , acesulfam-K, regulátor kyselosti: monohydrát kyseliny citronové, hydrolyzát mléčné syrovátky, barvivo: ponceau 4R ***.

** Může mít nežádoucí účinky na aktivitu a pozornost dětí!

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec 100% Whey Isolate - 700 g

Scitec 100% Whey Isolate - 700 g

Obsahuje jen 2 g sacharidů a 1 g tuků v jedné dávce. Jeho příprava je velmi jednoduchá, je možno ho zamíchat jen lžící nebo v lahvi, nepotřebujete mixer ani šejkr!