Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Scitec Protein Pancake 1036g čokoláda-banán Zobrazit větší

Scitec Protein Pancake 1036g čokoláda-banán

Palačinky nebyly v kruhu sportovců dosud velmi populární, protože Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

459 Kč

18,14 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

450 Kč 17,78 €

cena po bezplatné registraci

436 Kč 17,23 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec Protein Pancake 1036g čokoláda-banán

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

40052_CH_B

Nový produkt

Podobné produkty

Scitec Protein Pancake 1036g


 Je na čase myslet na palačinky tak, jako na jeden z prvků fitness stravy! Palačinky nebyly v kruhu sportovců dosud velmi populární, protože byly považovány za sacharidové bomby. Náš chutný PROTEIN PANCAKE byl vyvinut tak, aby podporoval potřeby vyššího příjmu bílkovin u sportovců (mezi nimi i kulturisty), nebo u lidí žijících aktivním životním stylem. Tento produkt obsahuje 30% kvalitních bílkovin z více zdrojů. Z PROTEIN PANCAKE si pro sebe můžeš kdykoliv velmi rychle zhotovit palačinky bohaté na živiny. * Vědecky dokázané tvrzení Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA), povoleno Evropskou komisí (EC). proteinové palačinky bílkoviny z více kvalitních zdrojů Doporučené dávkování: 1 dávka je 37 g (1 odměrka). Smíchejte 1 dávku (37 g) s 1/2 odměrky vody nebo odtučněného mléka. Promíchejte, dokud se hmota nepodobá těstu na palačinky. Potravina určená pro zvláštní výživu. Produkt není náhradou vyvážené, pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte mimo dosah dětí! Upozornění pro alergiky: vyrobeno v zařízení zpracovávající mléko, vejce, sóju, arašídy, ořechy, ryby a korýše.

Dávka: 1 odměrka (37 g)
Balení: 1036 g
Dávek v balení: 28
  37 g
Energetická hodnota 659 kJ / 157 kcal
Sacharidy 16 g
- cukry 4,1 g
Bílkoviny 11 g
Tuky 5,4 g
- nasycené 2,3 g
Sůl 0,62 g

 

Složení

Příchuť bílá čokoláda/kokos: Ovesná mouka, pasterizovaný a ultrafitrovaný koncentrát syrovátkové bílkoviny (emulgátor, sójový lecitin), plnotučné sušené mléko, maltodextrin, kokosová strouhanka, prášek bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo 33,4%, sušené mléko), prášek z vaječných bílků, koncentrát micelárního kaseinu (mléko), tvarohový prášek, jogurtový prášek, látka pro zvýšení objemu. Hydrogen-karbonát-sodný, chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Bez příchuti: ovesná mouka, pasterizovaný a ultrafiltrovaný koncentrát syrovátkové bílkoviny (emulgátor: sójový lecitin), plnotučné sušené mléko, maltodextrin, prášek vaječných bílků, koncentrát micelárního kaseinu (mléko), látka zvyšující objem: hydrogen sulfát sodný; chlorid sodný.

Příchuť čokoláda/banán: ovesná mouka (gluten), pasterizovaný ultrafiltrovaný koncentrát mléčné syrovátky (emulgátor: sójový lecitin), sušené plnotučné mléko, maltodextrin, nízkotučný kakaový prášek (10-12%), aroma (banán, čokoláda, hořká čokoláda), prášek sušených vaječných bílků, micelární kaseinový koncentrát (mléko), tvarohový prášek, jogurtový prášek, látka pro zvětšení objemu: hydrogenuhličitan sodný; chlorid sodný, látka pro regulaci kyselosti: kyselina citronová, sladidlo: sukralóza.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec Protein Pancake 1036g čokoláda-banán

Scitec Protein Pancake 1036g čokoláda-banán

Palačinky nebyly v kruhu sportovců dosud velmi populární, protože