Katalog produktů
Musclesport MCT oil 500 ml. Zobrazit větší

Musclesport MCT oil 500 ml.

Tento olej je oproti jiným tukům snadno vstřebatelný, slouží k získání okamžité energie. při sníženém příjmu energie ze stravy (tuků a sacharidů) napomáhá MCT olej uvolňovat podkožní tuk.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

Informace o dostupnosti

Zadejte váš e-mail a my vás budeme informovat jakmile bude zboží skladem

365 Kč

14,48 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

358 Kč 14,19 €

cena po bezplatné registraci

347 Kč 13,76 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Musclesport MCT oil 500 ml.

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Muscle Sport

64027_D_MCT

Nový produkt

MCT olej – uvolňuje podkožní tuk

Je složen z mastných kyselin se střední délkou řetězce mastných kyselin. Tento olej je oproti jiným tukům snadno vstřebatelný, slouží k získání okamžité energie. Při sníženém příjmu energie ze stravy (tuků a sacharidů) napomáhá MCT olej uvolňovat podkožní tuk, který se pak rychleji štěpí a přeměňuje na energii. Naopak při vyšším příjmu energie, než je pro organismus potřebné, dochází za pomoci MCT oleje k ukládání podkožního tuku. MCT olej může naučit organismus lépe pálit podkožní tuk. Ovšem zásadní podmínkou je, že celkový energetický příjem, a to jak z tuků, tak ze sacharidů je snížený pod obvyklé denní dávky. Olej je pro účely redukční diety vhodné přijímat v malých dávkách během dne, nejlépe jako součást zálivky zeleninového salátu (viz postup navykání v odstavci „Vytrvalostní trénink“).

  • přeměna tuků na energii, dodává okamžitou energii
  • šetří zásoby glykogenu
  • odbourávání podkožního tuku
  • zabraňuje přeměně proteinů na energii
  • ideální pro ochranu a nárůst svalové hmoty
  • výborný pro rýsovací fázi a redukční diety

Dávkování:

MCT olej se zásadně konzumuje s jídlem, nejlépe přidáním do zeleninových salátů. Případně lze přidat do džusu nebo jogurtu. Vhodné je začít příjem po menších dávkách, zpravidla se přijímá 3 až 5 ml denně. Postupně lze zvyšovat dávku až na 30 ml denně.

Omezení: 

Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné ženy a kojící ženy, pro osoby s nesnášenlivostí na použitou surovinu. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

MCT olej

Tabulka nutričních hodnot:

100 g

30 ml

 kcal (kJ)

830 (3412)

220 (921)

tuky

100 g

27 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Musclesport MCT oil 500 ml.

Musclesport MCT oil 500 ml.

Tento olej je oproti jiným tukům snadno vstřebatelný, slouží k získání okamžité energie. při sníženém příjmu energie ze stravy (tuků a sacharidů) napomáhá MCT olej uvolňovat podkožní tuk.

Podobné produkty