Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Celozrnné 100 % rýžové těstoviny (Sedani) - Castagno 500g Zobrazit větší

Celozrnné 100 % rýžové těstoviny (Sedani) - Castagno 500g

Krátké bezvaječné těstoviny z bio celozrnné rýžové mouky ve tvaru podélně drážkovaných trubiček. Jsou vhodné do zeleninových salátů nebo k hustějším omáčkám, které se ideálně zachytí uvnitř těstovin. Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

94 Kč

3,71 €

99 Kč

3,91 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

92 Kč 3,64 €

cena po bezplatné registraci

89 Kč 3,53 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Celozrnné 100 % rýžové těstoviny (Sedani) - Castagno 500g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Pro Bio

80027

Nový produkt

Podobné produkty

Popis: Krátké bezvaječné těstoviny z bio celozrnné rýžové mouky ve tvaru podélně drážkovaných trubiček. Jsou vhodné do zeleninových salátů nebo k hustějším omáčkám, které se ideálně zachytí uvnitř těstovin. Jejich výroba je založena na dlouhé době sušení za nízké teploty tak, aby byly zachovány všechny nutriční hodnoty a přirozená chuť hlavních surovin.


Příprava: Uvařit ve větším množství osolené vroucí vody po 5-6 min scedit a dochutit omáčkou dle vlastního výběru.


Složení: celozrnná mouka z rýže bio


Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy lepku, sóji a sezamu.


Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75%

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Celozrnné 100 % rýžové těstoviny (Sedani) - Castagno 500g

Celozrnné 100 % rýžové těstoviny (Sedani) - Castagno 500g

Krátké bezvaječné těstoviny z bio celozrnné rýžové mouky ve tvaru podélně drážkovaných trubiček. Jsou vhodné do zeleninových salátů nebo k hustějším omáčkám, které se ideálně zachytí uvnitř těstovin.