Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Amix™ BCAA Micro Instant Juice 300g Zobrazit větší

Amix™ BCAA Micro Instant Juice 300g

Amix™ BCAA Micro Instant Juice je vysoce koncentrovaná forma BCAA, speciálně vyrobená pro přípravu dokonale rozpustného, chutného a osvěžujícího nápoje.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

431 Kč

17,03 €

479 Kč

18,93 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

422 Kč 16,69 €

cena po bezplatné registraci

409 Kč 16,18 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Amix™ BCAA Micro Instant Juice 300g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Amix

Nový produkt

Podobné produkty

Amix™ BCAA Micro Instant Juice

Doplněk stravy. Se sladidly a příchutí.

Čisté množství: 300 g

Amix™  BCAA Micro Instant Juice je vysoce koncentrovaná forma BCAA, speciálně vyrobená pro přípravu dokonale rozpustného, chutného a osvěžujícího nápoje. BCAA Micro Instant Juice je zdroj vysoce kvalitních super-mikronizovaných instantních aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA) v  poměru 2:1:1. Aminokyseliny BCAA jsou stavebními kameny bílkovin, které přispívá k růstu a udržení svalové hmoty. Kombinace těchto esenciálních aminokyselin (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) tvoří cca. 33% celkových svalových bílkovin.

Doporučené dávkování: Smíchejte 2 rovné odměrky (10 g) s 300-400 ml vody a vypijte ihned po fyzické aktivitě. Pro změnu chuti a sladkosti nápoje můžete upravit množství vody použité pro přípravu. Připravený nápoj je určený k okamžité konzumaci. Maximální denní dávka je 10 g.

Složení: instantizovaný L-Leucin, instantizovaný L-Isoleucin, instantizovaný L-Valin, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, kyselina jablečná, citrát sodný; zahušťovadlo: xantanová guma; aroma, sladidla: sukralosa, acesulfam-K; látky protispékavé: oxid křemičitý; emulgátor: sojový lecitin; barviva: (příchuť pineapple: kurkumín, příchuť Lemon-lime: kurkumín, příchuť fruit punch: extrakt z červené řepy, příchuť Juicy orange: kurkumín a extrakt z červené řepy, příchuť green apple: tartrazín a patentní modř V; chuť grapefruit lemonade: extrakt z červené řepy a kurkumín; příchuť black cherry: extrakt z červené řepy, příchuť watermelon: měďnaté komplexy chlorofylů a chloroylinů; příchuť raspberry lemonade: extrakt z červené řepy; příchuť forest fruits: extrakt z červené řepy); pyridoxin HCl (vitamín B6)

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů. 

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Tartrazín může ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Amix™ BCAA Micro Instant Juice 300g

Amix™ BCAA Micro Instant Juice 300g

Amix™ BCAA Micro Instant Juice je vysoce koncentrovaná forma BCAA, speciálně vyrobená pro přípravu dokonale rozpustného, chutného a osvěžujícího nápoje.