Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Zobrazit větší

Amix nutrition L-Glutamine 1000g

Amix L-Glutamine 500g. Amix L-Glutamine reguluje rovnováhu bílkovin, čímž zabraňuje ztrátám svalové hmoty. Je nepostradatelný pro mozkový metabolismus.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

736 Kč

29,09 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

721 Kč 28,50 €

cena po bezplatné registraci

699 Kč 27,63 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Amix nutrition L-Glutamine 1000g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Amix

61012_S_GL500

Nový produkt

Podobné produkty

Charakteristika výrobku

Aminokyselina Glutamin zvyšuje koncentraci aminokyselin ve svalech, čímž napomáhá jejich růstu, snižuje tvorbu toxického čpavku v těle a zlepšuje vstřebatelnost kreatinu. Při Vašem skutečně tvrdém silovém nebo aerobním tréninku může být nedostatek glutaminu tím chybějícím stupněm k dosažení potřebné síly, vytrvalosti a rychlejšího rozvoje svalů.

Glutamin je sice přítomný v krevní plasmě každého z nás, výzkumy však dokazují, že spotřeba glutaminu během stresu provázejícího intenzivní trénink je až několikrát vyšší, což při nedostatečném doplnění suplementy znamená rychlý pokles hladiny glutaminu a následný pokles Vaší síly, vytrvalosti a také zpomalení regenerace svalových buněk po tréninku. Nízká úroveň glutaminu v krevní plasmě pak může vlivem stresu postupně způsobit rychlou ztrátu svalové hmoty, na které jste tak těžce pracovali. Doplnění Vaší výživy Power Glutaminem od Champion Nutrition výrazně pomáhá tyto negativní příznaky tréninku omezit na minimum a dovoluje tak svalům maximální výkon.
Náš Power Glutamine obsahuje pouze atestovanou a čistou formu L-glutaminu a jeho používání znamená pro Vaše tělo mnohem víc, než jen ochranu před přetrénováním. Řada klinických studií potvrdila, že glutamin pomáhá k rychlejšímu nárůstu objemu a síly vlivem lepší potréninkové regenerace.
Power Glutamin od Champion Nutrition: Pomáhá svalům růst zvýšením syntézy proteinů. Glutamin zvyšuje koncentraci aminokyselin v zotavujícím se svalu a syntéza proteinů je tím zvýšena. To znamená, že sval se zotavuje rychleji, což přispívá k Vašemu růstu objemu i síly. Glutamin snižuje tvorbu čpavku, který je toxický pro svalové buňky. Umožňuje lepší vstřebávání kreatinu. Pomáhá k dosažení perfektního tréninku a napumpování, protože vlivem zlepšení krevního zásobení tkání odstraňuje únavu, která tomu brání. Glutamin má příznivý vliv na vyplavování růstového hormonu.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Amix nutrition L-Glutamine 1000g

Amix nutrition L-Glutamine 1000g

Amix L-Glutamine 500g. Amix L-Glutamine reguluje rovnováhu bílkovin, čímž zabraňuje ztrátám svalové hmoty. Je nepostradatelný pro mozkový metabolismus.