Katalog produktů
Mega HMB Scitec Zobrazit větší

Scitec Nutrition Mega HMB 90 cps

HMB je metabolit aminokyseliny nazývané leucin. Jeho pravidelné užívání je schopné ovlivnit vývoj a masivní růst svalové hmoty a síly, přičemž napomáhá i při spalování tuku.

Více informací

2 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

449 Kč

17,73 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

440 Kč 17,38 €

cena po bezplatné registraci

427 Kč 16,85 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec Nutrition Mega HMB 90 cps

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

63014_S_HMB90

Nový produkt

Scitec Nutrition HMB

HMB - nesteroidní, tělu vlastní látka s antikatabolickým a následným anabolickým účinkem. HMB je díky svým účinkům vhodný pro silové a silově vytrvalostní druhy sportů.

HMB je metabolit aminokyseliny nazývané leucin. Jeho pravidelné užívání je schopné ovlivnit vývoj a masivní růst svalové hmoty a síly, přičemž napomáhá i při spalování tuku. HMB snižuje schopnost našeho těla odbourávat bílkoviny, čímž chrání svalové buňky proti katabolismu, rovněž chrání svalové buňky před poraněním v průběhu tréninku. Samozřejmostí je, že jeho účinek je podmíněn tréninkem. Výborně se navzájem doplňují s kreatinem.

Kreatin totiž napomáhá okamžitému nárůstu svalové hmoty, HMB zvyšuje trvalý nárůst svalové hmoty. Velmi vhodné je rovněž užívání HMB v době diet a tréninků zaměřeným na zkvalitnění a odbourávání tuků, kdy chrání svalovou hmotu proti jejímu odbourávání a devastaci.

HMB = 3-hydroxy-3-methyl butyrate = tělu vlastní látka, mastná kyselina s krátkým řetězcem, která se v organismu vytváří z potravou přijaté aminokyseliny Leucinu. Přirozeně je HMB přítomné v určitém malém množství i v potravinách. Avšak výše uvedených účinků lze dosáhnout zvýšeným příjmem HMB ve formě suplementu.

Obecný princip účinku spočívá v regulaci hladiny katabolického hormonu. Díky snížení hladiny tohoto hormonu dochází i k omezení katabolických procesů. Následným efektem omezení katabolických procesů je zesílení antikatabolických a anabolických pochodů: proteosyntéza (tvorba bílkovin), nárůst a regenerace svalové hmoty. HMB tedy nepracuje na principu „natahování" vody do tkáně. HMB pomáhá aminokyseliny postupně zabudovávat do svalového matrixu. Jde o děj stálý a dlouhotrvající a výsledkem je kvalitní svalová hmota. Díky svým účinkům může HMB nalézt využití při adaptaci organismu na zvýšenou fyzickou zátěž, pro omezení postupu atrofie svalové hmoty s postupujícím věkem či ve stavech, kdy je omezema tělesná hybnost.

Doporučené dávkování:

  • užívejte denně 3x 1 kapsli nejlépe s jídlem

Upozornění:

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

SS-hydroxy ß-metylbutyrát vápenatý, nosič (stearan hořečnatý), želatina (kapsle).

1 kapsle (1 dávka)
ß-hydroxy ß-metylbutyrát 900 mg
01.06.2017

Barnabas.Illes

100%

Pro:
VŠE V POŘÁDKU
Celkové hodnocení:
BUDU OBJEDNÁVAT A KUPOVAT VÍCE KRÁT

Tato recence byla napsána prostřednictví nákupního rádce Heureka.cz

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec Nutrition Mega HMB 90 cps

Scitec Nutrition Mega HMB 90 cps

HMB je metabolit aminokyseliny nazývané leucin. Jeho pravidelné užívání je schopné ovlivnit vývoj a masivní růst svalové hmoty a síly, přičemž napomáhá i při spalování tuku.

Hodnocení produktu

5/5

Podobné produkty