Katalog produktů
MuscleSport  Amino Drink BCAA grep 500 g. Zobrazit větší

MuscleSport Amino Drink BCAA grep 500 g.

BCAA AMINO Drink BCAA je instantní nápoj určený především pro intenzivně provozované svalové sporty. Napomáhá regeneraci a růstu svalové hmoty.

Více informací

12 ks

425 Kč

16,84 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

417 Kč 16,51 €

cena po bezplatné registraci

404 Kč 16,00 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

MuscleSport Amino Drink BCAA grep 500 g.

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Muscle Sport

Nový produkt

MuscleSport Amino Drink BCAA — 500 g

BCAA AMINO Drink je instantní nápoj určený především pro intenzivně provozované svalové sporty. Napomáhá regeneraci a růstu svalové hmoty. Použité aminokyseliny jsou ve stejném poměru jako aminokyseliny v kosterním lidském svalu.

Kromě klasických větvených aminokyselin BCAA (L-leucin, L-valin a L-isoleucin) nápoj dále obsahuje aminokyseliny L-glutamin a kyselinu L-glutamovou, které jsou po intenzivní a dlouhodobé svalové činnosti spalovány jako první. Navíc dodávají svalům energii a obnovují svalovou hmotu. Dále je přidána kyselina L-asparagová, která se spaluje hned po L-glutaminu a kyselině L-glutamové a před BCAA. Pro zvýšení účinnosti a rychlejšímu nástupu účinku je přidána glukóza, kyselina alfa-lipoová a vitamin B6.

  • použité suroviny v nejvyšší kvalitě
  • výborná a rychlá vstřebatelnost
  • dodává energii
  • upravuje metabolismus aminokyselin v tkáních
  • detoxikuje organismus od amoniaku
  • zvyšuje imunitu

Dávkování:

Užívá se 1 odměrka (20 g) denně, rozpustí se v 200 až 250 ml vody. Zpravidla se užívá 15 až 30 minut před zátěží, případně během zátěže nebo okamžitě po ní.

Upozornění:

Není vhodné pro děti, těhotné ženy a kojící ženy, pro osoby s nesnášenlivostí na použitou surovinu. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin), kyselina L-asparagová, L-glutamin, kyselina L-glutamová, glukóza, kyselina citronová, jedlá soda, aroma, kyselina alfa-lipoová, oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý. Náhradní sladidla: acesulfam K, sukralóza, neohesperedin DC, stevia. Pyridoxin HCl

Průměrné nutriční hodnoty:

ve 100 g 20 g
Energetická hodnota Kcal/kj 377/1583 75/317
Tuky 0,09 0
Bílkoviny 44,80 g 8,96 g
Sacharidy 45,50 g 9,10 g
z toho cukry 44,80 g  8,96 g
sůl 0,01 g 0

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

MuscleSport  Amino Drink BCAA grep 500 g.

MuscleSport Amino Drink BCAA grep 500 g.

BCAA AMINO Drink BCAA je instantní nápoj určený především pro intenzivně provozované svalové sporty. Napomáhá regeneraci a růstu svalové hmoty.

Podobné produkty