Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
MedPharma Opalovací mléko SPF 30 200ml + 30ml zdarma Zobrazit větší

MedPharma Opalovací mléko SPF 30 200ml + 30ml zdarma

Je známo, že sluneční záření způsobuje předčasné stárnutí pokožky, narušuje její funkci a způsobuje vznik pigmentových skvrn. Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

229 Kč

9,05 €

273 Kč

10,79 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

224 Kč 8,87 €

cena po bezplatné registraci

218 Kč 8,60 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

MedPharma Opalovací mléko SPF 30 200ml + 30ml zdarma

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Medpharma

64030_E_OM

Nový produkt


Vysoká ochrana, voděodolné, hypoalergenní. Vhodné pro citlivou pokožku. Nedráždí.
Klinicky a dermatologicky testováno.


Je známo, že sluneční záření způsobuje předčasné stárnutí pokožky, narušuje její funkci a způsobuje vznik pigmentových skvrn. Speciálně vyvinuté voděodolné a hypoalergenní MedPharma opalovací mléko SPF 30 chrání pokožku před poškozením způsobeným UVA a UVB zářením. MedPharma opalovací mléko SPF 30 obsahuje fyzikální i chemické UV filtry, navíc obsahuje panthenol, vitamin E a aloe vera. Je vhodné pro citlivou pokožku. Lehce se roztírá a zanechává pokožku hebkou a jemnou. Vhodné pro děti od 3 let.


Použití:
Dostatečné množství přípravku (36 gramů nebo 6 čajových lžiček) naneste na pokožku celého těla 15–30 minut před zahájením slunění. Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany. K udržení ochrany aplikaci opakujte zejména po koupání, osušení ručníkem a při pocení.


Upozornění:
Nezůstávejte na slunci příliš dlouho ani po použití opalovacího mléka! Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci! Určeno pro zevní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Skladování:
Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Skladujte při pokojové teplotě od +5 do +25?°C.


Objem:
200 ml + 30 ml zdarma

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

MedPharma Opalovací mléko SPF 30 200ml + 30ml zdarma

MedPharma Opalovací mléko SPF 30 200ml + 30ml zdarma

Je známo, že sluneční záření způsobuje předčasné stárnutí pokožky, narušuje její funkci a způsobuje vznik pigmentových skvrn.