Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Nebbia Bubble Butt Pants REVOLUTION 255 , černé Zobrazit větší

Nebbia Bubble Butt Pants REVOLUTION 255 , černé

Anticelulitidní legíny s push-up efektem, NEBBIA přichází s revolucí Bubble Butt Pants! Legíny, které nejsou jen krásné, ale také funkční! Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

1 852 Kč

73,39 €

2 081 Kč

82,47 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

1 815 Kč 71,92 €

cena po bezplatné registraci

1 759 Kč 69,72 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Nebbia Bubble Butt Pants REVOLUTION 255 , černé

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Nebbia

20378_C_L

Nový produkt

Podobné produkty

Bubble Butt Pants REVOLUTION 255


Anticelulitidní legíny s push-up efektem, NEBBIA přichází s revolucí Bubble Butt Pants! Legíny, které nejsou jen krásné, ale také funkční!


Představujeme Vám nové Bubble Butt legíny s revolučním materiálem:



  • 1. přirozeně vyskytující se tepelná energie těla se přemění na FIR (infračervené paprsky)

  • 2. odráží se od látky zpět na tělo a způsobuje hluboké a jemné zahřívání

  • 3. jemné teplo, vyzařované vlákny látky, posiluje tělo, zvyšuje svalovou elasticitu a může pomoci snížit výskyt celulitidy

Představte si legíny - ty, které skvěle sedí, tvoje postavička v nich dokonale vynikne, krásně zvýrazní zadeček a nechá vyniknou tvá vymakané stehna!



  • Elastický opasek se silikonovými "N" zevnitř, díky čemuž se sedí ne "mistěů a nepadají

  • Přiléhavý střih ve stylu Jeans

  • Řasení na spodní straně na zvýraznění zadečku

  • Malý reflexní nápis NEBBIA na zadní straně

  • Prošité přes stehna kontrastními pro zvýraznění stehen

Velice příjemný a elastický materiál ti dokonale padne, jako by byly šité přímo pro tebe. A nyní si k tomu představte, že vám pomohou zlepšit vzhled vaší pokožky - odstranili by nerovnosti a tím pomohli snížit vzhled celulitidy.

Takže teď už si nemusíte nic představovat, protože NEBBIA přichází s revolucí Bubble Butt Pants! Legíny, které nejsou jen krásné, ale také funkční!

 Legíny jsou vyrobeny z inovativního 6.6 nylonového vlákna, které posilují a zvyšují pohodu pomocí infračervených lúčů. Studie trhu proukázala, že toto revoluční vlákno zvyšuje svalovou elasticitu pro lepší výkon a zlepšuje regeneraci svalů po cvičení.


Anticelulitidní legíny s push up efektem


Nové legíny Bubble BUTT  Revolution jsou výjimečné nejen push-up efektem, ale i anticelulitidním efektem. Látka kalhot je přizpůsobena tak, aby zvýraznila Tvoje zadní partie a stehna. Zároveň pomáha snížit projevy celulitidy pomocí FIR (Far Infrared Rays). Účinek je založen na jednoduchém principu hlubokého a jemného zahřívání lidského těla, při kterém se teplo odráží od vláken materialu a tím zvyšuje svalovou pružnost. Anticelulitidní kalhoty s push-up efektem musíte mít!


Barva: černá
Materiál: Nylon 72%, Elastan 28%

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Nebbia Bubble Butt Pants REVOLUTION 255 , černé

Nebbia Bubble Butt Pants REVOLUTION 255 , černé

Anticelulitidní legíny s push-up efektem, NEBBIA přichází s revolucí Bubble Butt Pants! Legíny, které nejsou jen krásné, ale také funkční!