Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
SUPER CENA DO VYPRODÁNÍ!
Exalted X2 Mikina - Šedá , XL Zobrazit větší

Exalted X2 Mikina - Šedá , XL

mikina je navržena tak, aby vyhověla všem požadavkům aktivního sportovce, ale i každého koho zajímají nejnovější módní trendy. Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

1 680 Kč

66,79 €

1 890 Kč

75,14 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

1 646 Kč 65,45 €

cena po bezplatné registraci

1 596 Kč 63,45 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Exalted X2 Mikina - Šedá , XL

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Exalted

104303_S_M

Nový produkt

Podobné produkty

Exalted X1™ mikina je navržena tak, aby vyhověla všem požadavkům aktivního sportovce, ale i každého koho zajímají nejnovější módní trendy. Nudí vás jednotvárné mikiny a střihy všedních dní? Pak jste tu správně. 


Důraz je kladen na střih, který je nejen vhodný pro sportovní aktivity, ale také vypadá velice dobře. Úzké rukávy a střih přes který Vám vyniknou ramena, ruce i pas jdou s posledními módními trendy. Na spodku mikiny naleznete zipy, ktere slouží nejen jako větrání a jako módní doplněk. Samozřejmostí jsou i kapsy se zipem, pro bezpečí všech smartphonů, případně klíčků od auta. 


Naše produkty prochází přísnými kontrolami. Materiály jsou vyráběny s maximální precizností. Potisky jsou testovány proti opotřebení a švy jsou testovány tahem tak, aby byli odolné za všech okolností.


Informace:


Země původu / Výroba: Česká Republika, Praha


Složení: 95% Bavlna, 3% Polyester 




























VELIKOST OBVOD HRUDI DÉLKA ZADNÍ DÍL
S 96 76 + 7cm
M 104 78
 
+ 7cm
L 112 80
 
+ 7cm
XL 120 82
 
+ 7cm

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Exalted X2 Mikina - Šedá , XL

Exalted X2 Mikina - Šedá , XL

mikina je navržena tak, aby vyhověla všem požadavkům aktivního sportovce, ale i každého koho zajímají nejnovější módní trendy.