Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Nebbia Crotch Velvet Tepláky 611 lososové, S Zobrazit větší

Nebbia Crotch Velvet Tepláky 611 lososové, S

Nikdy nebylo jednodušší cítit se příjemně a super pohodlně jako v našich nových jemňoučkých rozkošných teplákách lososové barvy ze 100% bavlny! Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

1 248 Kč

49,32 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

1 223 Kč 48,33 €

cena po bezplatné registraci

1 186 Kč 46,85 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Nebbia Crotch Velvet Tepláky 611 lososové, S

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Nebbia

20005_LOS_M

Nový produkt

Podobné produkty

Nebbia Crotch Velvet Tepláky 611 lososové


Nikdy nebylo jednodušší cítit se příjemně a super pohodlně jako v našich nových jemňoučkých rozkošných teplákách lososové barvy ze 100% bavlny! Zapomeň na klasický střih tepláků, osvědčený "drop Crotch" nebo jak se u nás říká "pudlo" střih, jehož oblíbenost jsme si už otestovali na našich černých teplákách, se výborně nosí, doma, ve fitku i venku. Tento model je vyroben z krásného extra příjemného materiálu, který je vzdušný, měkký a nadýchaný.
Na pasu najdeš naši klasickou gumu s logem NEBBIA, která dělá z tepláků kousek snadno kombinovatelný s dalšími mini tílky a mikinami. Zejména s jednou - viděla jsi již novou velvet mikinu s kapucí z linie Beautiful Inside&Out? Neuvěříš, jaká chutná je to kombinace! :)



  • měkký materiál

  • krásná jemná lososová barva

  • "drop crotch" střih

  • příjemně vzdušné

  • pevná, ale na nošení příjemná guma v pase

  • materiálí: 100% bavlna

 

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Nebbia Crotch Velvet Tepláky 611 lososové, S

Nebbia Crotch Velvet Tepláky 611 lososové, S

Nikdy nebylo jednodušší cítit se příjemně a super pohodlně jako v našich nových jemňoučkých rozkošných teplákách lososové barvy ze 100% bavlny!