Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Nebbia Boyfriend tepláky 655 - krémová Zobrazit větší

Nebbia Boyfriend tepláky 655 - krémová

Boyfriend tepláky 655

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

990 Kč

39,12 €

1 100 Kč

43,47 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

970 Kč 38,34 €

cena po bezplatné registraci

941 Kč 37,17 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Nebbia Boyfriend tepláky 655 - krémová

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Nebbia

20388_CRE_S

Nový produkt

Podobné produkty

Boyfriend tepláky 655

Popis

Buď štýlová a zároveň sa cíť príjemne a dokonalo pohodlne. V našich nových teplákoch je to úplne jednoduché. Vyber si z dvoch krásnych farieb – jemnej krémovej alebo módnej burgundy. Pocit pohodlia je znásobený aj kombináciou obľúbeného "drop crotch" strihu a mäkkého materiálu, vďaka čomu sa tepláky výborne nosia doma, vo fitku, ale aj vonku.

Neodmysliteľná guma s logom NEBBIA v páse pekne drží, dotvára celkový vzhľad a vďaka nej je to kúsok ľahko kombinovateľný s našimi tielkami. Spodná časť nohavíc má moderný nedokončený vzhľad a tepláky skvele vyzerajú, aj keď si ich vyhrnieš vyššie nad členky alebo zahneš.

Podrobnosti



    • mäkký materiál

    • „drop crotch“ strih

    • pás z gumy s logom NEBBIA

    • dve vrecká

    • nedokončený vzhľad

  • zloženie: 88% bavlna, 12% polyester

Staraj sa o svoje oblečenie a o planétu :)



    • Prať pri nižších teplotách

    • Nežehliť a nepoužívať sušičku

    • Nepoužívať aviváž

  • Ak už oblečenie nechceš, recykluj ho alebo daruj :)

Je úžasné byť ŽENOU, súhlasíš? Nezáleží na tom, či si vysoká alebo drobná, či si blondínka, brunetka alebo červenovláska, či máš tvár posiatu rozkošnými pehami alebo Ti slnko opálilo viac plecia ako bruško, či máš guľatý zadoček alebo malé prsia. Nezáleží ani na tom, či máš radšej tvrdý tréning, pomalú jógu, plávanie alebo tanec. Dôležité je, aby si bola spokojná a zdravá, dôležité je, aby si milovala svoje telo. Pretože my všetky sme BEAUTIFUL INSIDE & OUT.

Vytvorili sme novú líniu SIGNATURE LINE, ktorou sme sa rozhodli reprezentovať srdce a dušu NEBBIE. Sme si istí, že v týchto modeloch sme spojili to najlepšie, a vytvorili sme dokonalé kúsky, na ktoré sme hrdí. Pretože sme sa sústredili na každý detail. A na detailoch záleží. Toto je naša definícia dokonalosti.

Bude nám cťou, ak sa staneš členkou NEBBIA rodiny a budeš naše veci nosiť s radosťou :) Poď spolu s nami inšpirovať ženy a dievčatá okolo Teba, aby boli na seba hrdé :)

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Nebbia Boyfriend tepláky 655 - krémová

Nebbia Boyfriend tepláky 655 - krémová

Boyfriend tepláky 655