Katalog produktů
Scitec Ginko Biloba Zobrazit větší

Scitec Nutrition - GINKGO BILOBA

Ginkgo Biloba se po staletí využívá k posilnění cévní soustavy a ke zlepšení krevního oběhu.

Více informací

1 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

287 Kč

11,39 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

281 Kč 11,16 €

cena po bezplatné registraci

273 Kč 10,82 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec Nutrition - GINKGO BILOBA

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

66046_GB_100

Nový produkt

Scitec Nutrition Ginkgo biloba

Výtažky z listů Ginkgo obsahují určité účinné látky rostlinného původu, jako jsou například ginkgolidy a bilobalidy, které se používají pro udržování kognitivního výkonu a mikrooběhu. Náš produkt Ginkgo Biloba je standartizovaný na 27% obsah Ginkgo flavonových glykozidů vysoké kvality, obsahující rostlinné výtažky.

Ginkgo dvoulaločné (Ginkgo biloba) je „živá zkamenělina“, rostoucí na naší planetě v nezměněné formě už více jak 150 milionů let. Ve východních kulturách je uctívaná díky tajemnému původu a houževnatosti, se kterou je exemplář schopný života dokonce i 2000 let. V původní čínské medicíně se po staletí využívá k posilnění cévní soustavy a ke zlepšení krevního oběhu.
Ginkgo biloba příznivě působí při rozšiřování cév, podporuje krevní oběh včetně zásobování mozku krví a účinně chrání nervové buňky před působením volných radikálů. Ginkgo biloba má pozitivní účinky při nápravě paměti, obzvlášť při zmírnění problémů s pamětí ve stáří. Produkt je vyrobený z vynikající primární suroviny rostlinného původu, s vysokým, až 24% obsahem flavonoidových glykosidů z ginkga.

Doporučené dávkování:

Užívejte 1x denně 1 tabletu mezi jídly.

Upozornění: 

Produkt není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Před užíváním konzultujte se svým lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Produkt nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Skladujte na suchém, chladném a tmavém místě, mimo dosah dětí.

Sojový olej, želatina, rostlinný glycerin, sójový lecitin, žlutý včelí vosk, přírodní karamelové barvivo.

Tabulka nutričních hodnot 1 tableta (1 dávka)
Extrakt Ginkgo Biloba 60 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec Nutrition - GINKGO BILOBA

Scitec Nutrition - GINKGO BILOBA

Ginkgo Biloba se po staletí využívá k posilnění cévní soustavy a ke zlepšení krevního oběhu.

Podobné produkty