Katalog produktů
Grenade Zobrazit větší

Grenade Black OPS 100 cps

Grenade BLACK OPS nová verze termogenního stimulátoru z kategorie „hardcore“, tato zesílená verze má oproti základní verzi Grenade zrychlený nástup účinku a silnější stimulační efekt.

Více informací

1 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

795 Kč

31,47 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

779 Kč 30,84 €

cena po bezplatné registraci

755 Kč 29,89 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Grenade Black OPS 100 cps

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Grenade

GRENADE__BLACK_002

Nový produkt

Grenade BLACK OPS

Grenade Black Ops™ představuje novou vývojovou verzi termogenních stimulátorů z kategorie „hardcore“ navazující na základní verzi Grenade. Tato zesílená verze má oproti základní verzi Grenade zrychlený nástup účinku a silnější stimulační efekt.

  • termogenní stimulátor kategorie "hardcore"

  • vhodný pro aktivní jedince a sportovce zaměřené na odbourávání a spalování tuku

  • ideální volba pro intenzivní tréninky (např. HIIT)

Doporučené dávkování: 

1 kapsle 1x denně, na originálním balení je uvedeno dávkování vyšší, doporučené dávkování je upraveno dle legislativy ČR. Užívejte před jídlem a zapijte dostatečným množství vody.

Pozn. Uzávěr GRENADE není šroubovací, ale jedná se o tzv. „pojistný uzávěr na západku“, který otevřete vyklopením horní části do strany za úchop.

Upozornění:

Doplněk stravy s vysokým obsahem kofeinu (295 mg/2 kapsle) v kapslích. Není vhodné pro děti a mladistvé, těhotné a kojící ženy. Obsahuje kofein a další silné stimulátory! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na suchém místě. POZOR! Neužívejte, pokud vám není alespoň 18 let. Ihned přestaňte užívat a poraďte se svým lékařem, pokud se u vás projeví závratě, nespavost, neuróza, třes, bušení srdce nebo bolesti hlavy.

plnidlo (mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý), želatinová kapsle (čištěná voda, barviva (briliantová modř, prášek z červené řepy, dioxid titaničitý).

Tabulka nutričních hodnot

       2 kapsle

Niacin

15mg (94%DDD*)

B6 (Pyridoxine)

5mg (357%DDD*)

Chrom

20mcg (50%DDD*)

Kofein

295mg

Taurin

275mg

Kajenský pepř

250mg

Cholin

220mg

Zelený čaj

100mg

Theobroma kakao (50% flavonoidů)

100mg

Modro-zelená řasa (Aphanizomenon flos-aquae)

20mg

N Methyl Tyramin

20mg

Bioperin

5mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Grenade Black OPS 100 cps

Grenade Black OPS 100 cps

Grenade BLACK OPS nová verze termogenního stimulátoru z kategorie „hardcore“, tato zesílená verze má oproti základní verzi Grenade zrychlený nástup účinku a silnější stimulační efekt.

Podobné produkty