Katalog produktů
Extrifit - Crea Ethyl Ester - 250 kapslí Zobrazit větší

Extrifit - Crea Ethyl Ester - 250 kapslí

Kreatin patří k nejúčinnějším legálním doplňkům výživy pro sportovce určeným pro nabírání svalové hmoty a nárůst síly. To se ukázalo i při tvorbě nové legislativy EU.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

Informace o dostupnosti

Zadejte váš e-mail a my vás budeme informovat jakmile bude zboží skladem

460 Kč

18,18 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

451 Kč 17,81 €

cena po bezplatné registraci

437 Kč 17,27 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit - Crea Ethyl Ester - 250 kapslí

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Extrifit

40072_C_250

Nový produkt

Extrifit Crea Ethyl Ester

Kreatin patří k nejúčinnějším legálním doplňkům výživy pro sportovce určeným pro nabírání svalové hmoty a nárůst síly. Vliv kreatinu na silový výkon má zásadní význam pro proces nabírání svalové hmoty, protože čím vyšší silový výkon v tréninku podáte, tím větší úrovně adaptačních procesů ve svalu, a tedy i svalového růstu dosáhnete. A to vše s tím, že kreatin je přirozená látka, která se nachází v lidském těle, není návyková ani toxická i při větších dávkách! Přebytečný kreatin, který tělo nespotřebuje, je vylučován močí v podobě kreatininu.

V suplementech určených pro sportovce můžete najít kreatin v několika formách. Jednou z moderních forem kreatinu je kreatin ethyl ester – CEE. Chcete-li tedy dosáhnout vyšších silových výkonů při tréninku, je pro vás Creatine Ethyl Ester tou správnou volbou!

CEE obsahuje kreatinový ethyl ester HCl. Estery jsou organické sloučeniny, které vznikají v procesu esterifikace – což je reakce kyseliny karboxylové s alkoholy. Zdůrazněním pozitivních vlastností a eliminací negativních stránek kreatin monohydrátu vzniká kreatin ethyl ester HCl. Vědecké studie potvrdily jeho vysokou účinnost s minimálními vedlejšími účinky! Pro náročné sportovce, kterým jde o co nejvyšší výkon a co nejvyšší nárůst svalové hmoty je určen přesně tento výrobek, vyzkoušejte a uvidíte!

Doporučené dávkování:

Doporučená dávka v tréninkový den je 3 – 6 kapslí Crea Ethyl Esteru 30 – 60 minut před zátěží, v den tréninkového volna užívejte 3 – 6 kapslí před spánkem. Dávku zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění:

Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. 

kreatin ethyl ester HCl, stearan hořečnatý (protispékavá látka), želatinová kapsle

Tabulka nutričních hodnot: 2 kapsle
kreatin ethyl ester HCl
1000 mg
Výživové údaje:
100 g
Energetická hodnota
393kJ/94kcal
Tuky
0g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0g
Sacharidy
0g
- z toho cukry
0g
Vláknina
0g
Bílkoviny
23,4g
Sůl
0g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit - Crea Ethyl Ester - 250 kapslí

Extrifit - Crea Ethyl Ester - 250 kapslí

Kreatin patří k nejúčinnějším legálním doplňkům výživy pro sportovce určeným pro nabírání svalové hmoty a nárůst síly. To se ukázalo i při tvorbě nové legislativy EU.

Podobné produkty