Katalog produktů
Scitec Calcium Magnesium Zobrazit větší

Scitec nutrition CALCIUM-MAGNESIUM

Calcium-Magnesium je nezbytný pro posílení zdraví kostí a zubů, pro prevenci svalových křečí a ke správné činnosti nervového stystému.

Více informací

2 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

269 Kč

10,67 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

264 Kč 10,46 €

cena po bezplatné registraci

256 Kč 10,14 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec nutrition CALCIUM-MAGNESIUM

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

66038_CM

Nový produkt

Scitec nutrition Calcium - Magnesium

Calcium-Magnesium - v našem těle se nachází velké množství vápníku a hořčíku, hlavně v kostech, odkud ho v případě nutnosti čerpáme. Každodenní přísun vápníku a hořčíku je kromě jiných funkcí nezbytný pro posilování zdraví kostí a zubů, pro prevenci svalových křečí a ke správné činnosti nervového systému.

Pravidelné sportování zvyšuje potřebu příjmu vápníku a hořčíku. Pokud si špatně sestavíte jídelníček, nebo si z jiných důvodů nemůžete zajistit jejich dostatečný přísun, použijte doplněk výživy s obsahem vápníku a hořčíku. Výrobek Calcium-Magnesium je kvalitní formou obsahující tyto složky v ideálním poměru. Jedna dávka Calcium-Magnesium obsahuje 500 mg vápníku a 250 mg hořčíku.

 Doporučené dávkování: 

  • dospělí 1 tableta denně s jídlem
  • obal tablet usnadňuje jejich polykání

Upozornění:

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Uhličitan vápenatý, glukonát vápenatý, oxid hořečnatý, glukonát hořečnatý, látka proti hrudkování a spékání: mastné kyseliny solí hořčíku; stabilizátor: polyvinylalkohol; zvlhčující látka: polyethylenglykol; šafránový prášek, barvivo: oxid titaničitý; látka pro zvýšení objemu: sodná sůl karboxymethylcelulózy.

Tabulka nutričních hodnot v porci 1 tableta RHP
Vápník 500 mg 63 %
Hořčík 250 mg 67 %

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec nutrition CALCIUM-MAGNESIUM

Scitec nutrition CALCIUM-MAGNESIUM

Calcium-Magnesium je nezbytný pro posílení zdraví kostí a zubů, pro prevenci svalových křečí a ke správné činnosti nervového stystému.

Podobné produkty