Nákupní košík
Žádné produkty
Panna cotta bez lepku Amylon BIO 40 g
Získejte lepší cenu za věrnost:
Bio panna cotta se používá na přípravu mléčných dezertů.
Návod k přípravě:
1.Sypkou směs (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smetany ke šlehání,přidáme 0,5 -1 lžíci cukru (cca 20g) a důkladně promícháme cukrářskou metličkou.
2. 200ml mléka (přivedeme k varu,přilijeme směs se šlehačkou a povaříme 1 minutu. 3. Vlijeme do dezertních misek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnout do úplného ztuhnutí. Můžeme servírovat v miskách, nebo opatrně uvolníme od okraje misky a vyklopíme na dezertní talířek.
4. Před podáváním polijeme dezert čokoládovou nebo ovocnou omáčkou, také můžeme zdobit čerstvým ovocem a mátou.
Složení:
sušená syrovátka*,sušený glukózový sirup*, kukuřičný škrob*,agar*, vanilka mletá (Bourbon)*z ekologického zemědělsví.
Skladování:
Skladujte v suchu
Výživové údaje na 100 g hotového výrobku | |
Energetická hodnota | 244 kJ/58 kcal |
Tuky | 0,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 10 g |
z toho cukry | 6 g |
Bílkoviny | 3 g |
Sůl | 0,07 g |
V této chvíli zde není žádná recenze.
Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.