Katalog produktů
Reflex Zobrazit větší

Reflex One Stop Xtreme 4350 g

One Stop Xtreme je nejsilnější hardcore verzí, která byla vyvinuta za posledních 15 let. Koncepce celého produktu vychází z jediného cíle — enormní nárůst svalové hmoty.

Více informací

1 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

1 820 Kč

72,22 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

1 784 Kč 70,78 €

cena po bezplatné registraci

1 729 Kč 68,61 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Reflex One Stop Xtreme 4350 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Reflex nutrition

Nový produkt

Reflex One Stop Xtreme

One Stop Xtreme je nejsilnější hardcore verzí, která byla vyvinuta za posledních 15 let. Koncepce celého produktu vychází z jediného cíle – enormní nárůst svalové hmoty. Základ One Stop Xtreme tvoří patentovaná směs bílkovin s postupným uvolňováním, která je jako vždy v každé výrobní šarži produktu testována na garantovaný obsah použitých bílkovin a aminokyselin.

Pravděpodobně nejsofistikovanější směs bílkovin a aminokyselin, která byla doposud vyvinuta. Základ tvoří kombinace špičkové syrovátkové bílkoviny, nativní syrovátkové bílkoviny a micelárního kaseinu. Rychlé zdroje aminokyselin jsou vůči zdrojům s postupným uvolňováním v optimalizovaném poměru 3,35:1, tedy přesně tak jak je to pro svalová vlákna nejvhodnější.

Pouze špičková kvalita — neobsahuje neplnohodnotné zdroje bílkovin jako je sójový koncentrát, kolagen (bílkovina hovězího původu), kaseinát vápenatý, sušený vaječný bílek a další. Díky použití bílkovin s vysokým obsahem BCAA (zdroj fermentace), obsahuje každá dávka One Stop XTREME 10.320 mg BCAA v rámci použitých bílkovin. Pokud přičteme aditivum mTOR L-Leucinu, který je také jednou z BCAA aminokyselin, dostaneme neuvěřitelný součet 13.320 mg BCAA!

  • Creapure® je považován za nejúčinnější dostupný kreatin na současném trhu
  • 10.320 mg BCAA v každé dávce
  • 3.000 mg mTOR L-Leucinu
  • denní dávka One Stop XTREME obsahuje 1.800 mg beta-alaninu
  • glutaminové peptidy vstřebává tělo mnohem snadněji než samotný L-Glutamin, což má svůj význam zejména u produktů typu One Stop XTREME, kde absorpci ovlivňují další bílkoviny a aminokyseliny
  • plnohodnotné dávky vitamínů
  • Se 100% RHP všech důležitých vitamínů (pozn. pro 2 dávky denně) je One Stop XTREME naprostým unikátem mezi formulemi all-in-one
  • Bisglycinát zinečnatý, bisglycinát hořečnatý a oves Avena Sativa
  • současná legislativní opatření EU nám neumožňují popisovat výhody této kombinace, nicméně vlastní zkušenost vám dá jednoznačnou odpověď
  • probiotické kultury a komplex enzymů Digezyme® napomáhá při trávení a vstřebávání živin
  • další složkou je BioPerine®, který zvyšuje využitelnost jednotlivých ergogenů

Dávkování:

Smíchejte 300 g (přibližně dvě vrchovaté odměrky (odměrka je součástí balení) s 700 ml vody v šejkru nebo mixéru.

Upozornění:

Jde o potravinový doplněk, který by se měl používat ve spojení s vyváženou stravou. 

Maltodextrin, syrovátkový proteinový koncentrát (mléko), glutaminové peptidy (pšenice), ovesná mouka, mléčný protein (z toho 80 % micelární kasein, 20 % původní syrovátka), hydrolyzovaná syrovátková bílkovina (mléko) (30% stupeň hydrolýzy), kreatin monohydrát (Creapure®), kakaový prášek (pouze čokoládové odrůdy), aromata, barva (betanin (pouze jahody a smetana)), L-glutamin, citrát hořčíku, L-cholíntritan, sladidlo (Acesulfam K), barva (karoteny (vanilka) pouze v zmrzlinové příchuti), vitamin C (kyselina L-askorbová), Bacillus coagulans (LactoSpore®), sladidlo (sukralóza), zinek bisglycinát, tokantrienol bohatý extrakt z osiva anattá (DeltaGold®), železitý bisglycinát, vitamin B3 (nikotinamid), bisglycinát měďnatý, selenomethionin, piperin (BioPerine®), vitamin A (retinyl acetát), vitamin B5 (D-pantotenát vápenatý), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin B6 (hydrochlorid pyridinu), vitamín B2 (thiamin hydrochlorid), vitamín B2 (Riboflavin), pikolinát chromu, vitamin B9 (kyselina listová), vitamin B7 (D-biotin), vitamin B12 (metylkobalamín).

Nutriční hodnoty1 dávka (300 g)
Eneregtická hodnota 4618 kJ / 1089 kcal
Tuky 5,7 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 2,3 g
   z toho mononenasycené mastné kyseliny 1,5 g
   z toho polynenasycené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 195 g
   z toho cukry 4 g
Vláknina 9 g
Bílkoviny 60 g
Sůl 0,75 g
Vitamín A 400 μg
Vitamín D 7,5 μg
Vitamín C 100 mg
Tiamin 1,6 mg
Riboflavin 1,6 mg
Niacin 9 mg
Vitamín B6 1,5 mg
Kyselina listová 100 μg
Vitamín B12 1,2 μg
Biotin 80 μg
Kyselina pantotenová 3 mg
Zinek 7,5 mg
Selen 27 μg
Chrom 50 μg
L-Glutamin 1000 mg
Creapure® Kreatin monohydrát 3000 mg
Cholin 100 mg
DeltaGold® Tokotrienoly 7,5 mg
Železo 2,3 mg
Hořčík 150 mg
BioPerine® Piperine 5 mg
LactoSpore® Bacillus coagulans 50 000 000 spór

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Reflex One Stop Xtreme 4350 g

Reflex One Stop Xtreme 4350 g

One Stop Xtreme je nejsilnější hardcore verzí, která byla vyvinuta za posledních 15 let. Koncepce celého produktu vychází z jediného cíle — enormní nárůst svalové hmoty.

Podobné produkty