Katalog produktů

TITANUS Mandle uzené (250 g)

Když mlsat, tak stylově. Uzené mandličky si vychutnáte i jako doplněk k vínu nebo pivu nehledě na to, že mají příznivý vliv na náš organismus.

Více informací

161 ks

99 Kč

3,91 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

97 Kč 3,83 €

cena po bezplatné registraci

94 Kč 3,72 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Mandle uzené (250 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_MUZEN_250

Nový produkt

Mandle uzené — zdravé tuky a velké množství bílkovin

Mandle představují součást lidské stravy už od nepaměti. Pro svou bohatou výživovou hodnotu se staly jedinečnou potravinou se širokým uplatněním. Veškeré výzkumy zahrnující mandle poukazují na velmi příznivý vliv plodů na náš organizmus. V mandlích najdeme více než 50 % tuků, ty se skládají především z mononenasycených (34%) a polynenasycených (11%) mastných kyselin. Mezi potravinami rostlinného původu patří mandle k nejbohatším na proteiny, najdeme v nich téměř 20% bílkovin. Obsahují jen asi 18% sacharidů, proto je vhodné je doplňovat sušeným ovocem.

  • bohaté na bílkoviny
  • příznivý vliv na organismus
  • obsahují zdravé tuky
  • pouze certifikovaní dodavatelé z celého světa
  • hmotnost balení 250g

Složení:

  • Pražená jádra mandlí 96%, směs koření kouřové aroma 2% (E621, sůl, maltrodextrin, E 504, aroma – obsahuje alergen: sója, mléko, lepek, celer); rostlinný řepkový olej 1,6 %, sůl 0,4%.

Omezení: Není určeno pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy.

Pražená jádra mandlí, směs koření kouřové aroma, sůl, maltodextrin, E504, aroma - obsahuje alergeny: sója, mléko, lepek, celer; rostlinný řepkový olej, sůl.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 628 kJ / 628 kcal
Tuky: 52,9 g
z toho nasycených: 4,3 g
Sacharidy: 18 g
z toho cukry: 4,1 g
Bílkoviny: 19,9 g
Sůl: 1,6 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Mandle uzené (250 g)

TITANUS Mandle uzené (250 g)

Když mlsat, tak stylově. Uzené mandličky si vychutnáte i jako doplněk k vínu nebo pivu nehledě na to, že mají příznivý vliv na náš organismus.

Podobné produkty