Katalog produktů

Extrifit BCAA Free Form 80000 - 1000 ml

Větvené aminokyseliny (BCAA) patří v kulturistice k tradičním doplňkům výživy a o jejich účincích není sporu. Jsou vhodné jak do objemových, tak do redukčních programů.

Více informací

3 ks

396 Kč

15,64 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

388 Kč 15,33 €

cena po bezplatné registraci

376 Kč 14,86 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit BCAA Free Form 80000 - 1000 ml

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Extrifit

Nový produkt

Extrifit BCAA Free Form 80000

Větvené aminokyseliny (BCAA) patří v kulturistice k tradičním doplňkům výživy a o jejich účincích není sporu. Jsou vhodné jak do objemových, tak do redukčních programů. Stěžejní je však užívání BCAA ve vztahu k tréninku a zde je klíčovým momentem rychlost dodání BCAA, neboli doba, za kterou se větvené aminokyseliny dostanou od okamžiku požití ke svalům. Tato doba je nejvíce ovlivněna formou, v jaké větvené aminokyseliny přijmete.

Ideální jsou pro tyto účely rozhodně BCAA v tekuté formě. Naše firma vám nabízí dva takové výrobky: BCAA Free Form Liquid 80000 mg, což jsou větvené aminokyseliny v jejich volné formě v tekuté podobě vhodné k přímé konzumaci, anebo jeden z našich nejúspěšnějších produktů BCAA Instant, čili rozpustná BCAA.

Co jsou větvené aminokyseliny a proč je užívat:

BCAA - volné větvené aminokyseliny L-leucin, L-isoleucin a L-valin se řadí mezi esenciální (nepostradatelné) aminokyseliny a jsou obsaženy přímo ve svalové tkáni, kde mohou být využity jako důležitý zdroj energie pro svalovou práci. Větvené aminokyseliny jsou obsaženy ve stravě, jsou tedy látkou naprosto přirozenou, bez minimálního rizika jakýchkoliv nežádoucích účinků! Větvené aminokyseliny lze tělu dodávat v průběhu celého dne. Obzvláště pokud se chcete zbavit nežádoucího podkožního tuku a držíte rýsovací dietu, pak je vhodné užívat BCAA i v netréninkový den, ideálně ráno nalačno.

Jak užívat BCAA Free Form Liquid 80000 mg:

Suplementací BCAA Free Form Liquid 80000 mg při intenzivním tréninku nebo při redukční dietě můžete zabránit tomu, aby se „spalovala“ svalová hmota, chránit ji proti katabolizaci – pro tento účinek podávejte BCAA před výkonem, popř. i v jeho průběhu. Pro nárůst svalové hmoty, na níž se podílejí bílkoviny složené z aminokyselin, podávejte BCAA Free Form Liquid 80000 mg po tréninku.

Doporučené dávkování:

Užívejte 1 odměrku (50 ml), 20 - 30 minut před tréninkem.

Upozornění:

Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. 

Višeň: čištěná voda, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, xantanová a guarová guma (stabilizátor, zahušťovadlo), sorban draselný, benzoan sodný (konzervační látky), sukralóza (sladidlo), E124 (barvivo)

Jablko: čištěná voda, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, xantanová a guarová guma (stabilizátor, zahušťovadlo), sorban draselný a benzoan sodný (konzervační látky), sukralóza (sladidlo), E102 + E133 (barviva)

Meruňka: čištěná voda, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, xantanová a guarová guma (stabilizátor, zahušťovadlo), sorban draselný a benzoan sodný (konzervační látky), sukralóza (sladidlo), E102 (barvivo)

Tabulka nutričních hodnot

100 g

 

Energetická hodnota

157,3kJ/37kcal

 

Tuky

0g

 

- z toho nasycené mastné kyseliny

0g

 

Sacharidy

1,4g

 

- z toho cukry

0g

   

Vláknina

0g

 

Bílkoviny

8g

 

Sůl

0g

 

Výživové údaje jsou založeny na variantě višeň. Výživové údaje ostatních příchutí se mohou lehce lišit.

Profil aminokyselin:

1000 ml

50 ml

L-leucin

40000 mg

2000 mg

L-isoleucin

20000 mg

1000 mg

L-valin

20000 mg

1000 mg

total BCAA

80000 mg

4000 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit BCAA Free Form 80000 - 1000 ml

Extrifit BCAA Free Form 80000 - 1000 ml

Větvené aminokyseliny (BCAA) patří v kulturistice k tradičním doplňkům výživy a o jejich účincích není sporu. Jsou vhodné jak do objemových, tak do redukčních programů.

Podobné produkty