Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
vitamín D3 Feeney Zobrazit větší

FEENEY vitamín D3 (200 tablet)

Vitamín D3 je nezbytný pro silné a zdravé kosti. Pomáhá vstřebávat vápník do kostí a zubů, čímž zvyšuje jejich pevnost. Stejně tak hraje důležitou roli ve funkci imunity.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

325 Kč

12,86 €

446 Kč

17,65 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

319 Kč 12,61 €

cena po bezplatné registraci

309 Kč 12,22 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

FEENEY vitamín D3 (200 tablet)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Feeney

FEENEY_V_D3_100

Nový produkt

Vitamín D3 – Silné kosti a imunita

Opora pro naše kosti a imunitu. Pomáhá správnému vstřebávání vápníku ze stravy do kostí, podílí se na tvorbě kostní hmoty i na jejich mineralizaci. Organismus navíc brání proti vnějšímu útoku virů a bakterií. Vitamín D3 je důležitý pro aktivaci našeho imunitního systému. Bez něj by se tělo neumělo bránit. Imunita by nedostala informaci o napadení virem z venčí. Díky všem těmto zásluhám patří vitamín D3 na seznam 24 nutrientů nezbytných pro život.

Doporučené dávkování:

Maximální denní dávka činí 1/2 tablety denně. Užívejte ráno po snídani, zapijte dostatečným množstvím vody nebo mléka.

  • Pro nejlepší možnou vstřebatelnost tablet užívejte současně s tučnými potravinami, jako je mléko, jogurt, ořechy, avokádo…

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. 

Složení (v 1/2 tablety):

  • Vitamin D3 (25 μg) Cholecalciferol – brání řídnutí kostí a podporuje mineralizaci kostní hmoty. Velmi pozitivně také ovlivňuje imunitu našeho organismu.

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovávejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.

Po odebrání potřebného množství obal pečlivě uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použití. 

Minimální trvanlivost šarže je uvedena na obalu.

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

O značce Feeney

Ryze česká značka, za kterou stojí přední český parkourista a trenér David Kašpárek. Společně s Davidem Urbanem spolupracují s profesionálními sportovci, odborníky na výživu a fyzioterapii, aby přinesli osvětu ohledně zdravého tréninku do streetových sportů.

Názor odborníka

Jedná se o vitamín nezbytný pro správně fungující imunitu, silné kosti a svaly. Během letních dní je nejlepší prevencí proti jeho nedostatku pobyt na slunci, minimálně v zimě bych však doporučil vitamín D3 suplementovat. Slunečních paprsků často nemáme dostatek a v potravinách se vitamín D3 příliš nevyskytuje. Jednoduše ho bývá příliš málo na to, aby to stačilo na jeho denní spotřebu v organismu. Jedno balení tohoto produktu vystačí cca na půl rok užívání, jedná se tedy o velmi vhodnou investici do vlastního zdraví.

David Kašpárek

David Kašpárek, dvojnásobný mistr České republiky v parkour/freerunningu a trenér s mnohaletými zkušenostmi

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g v 1 tabletě % RHP
Vitamín D3 25 mg 50 µg** 1000%

*RHP = Referenční hodnota příjmu
** Odpovídá 2 000 IU

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

FEENEY vitamín D3 (200 tablet)

FEENEY vitamín D3 (200 tablet)

Vitamín D3 je nezbytný pro silné a zdravé kosti. Pomáhá vstřebávat vápník do kostí a zubů, čímž zvyšuje jejich pevnost. Stejně tak hraje důležitou roli ve funkci imunity.