Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Beauty booster Zobrazit větší

Extrifit Beauty Booster Women Line - 90 kapslí

Produkty řady pro ženy Women Line doporučuje Sabina Pleváková, členka elitního Extrifit Teamu.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

594 Kč

23,57 €

699 Kč

27,74 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

582 Kč 23,10 €

cena po bezplatné registraci

564 Kč 22,39 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit Beauty Booster Women Line - 90 kapslí

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Extrifit

EXTRI_BEABOO_90

Nový produkt

Podobné produkty

Extrifit Beauty booster women line

Beauty Booster je synonymum pro krásnou, jemnou a hladkou pleť, silné a lesklé vlasy a zdravé a pevné nehty. Existuje snad žena, která by si toto nepřála? Jedná se multikomponentní produkt obsahující směs vitamínů, minerálů, aminokyselin a speciálně zvolených přírodních výtažků. Beauty Booster z nové řady Women Line je vynikajícím produktem pro ženy, které chtějí být krásnější, Extrifit jej vyvinul speciálně pro ně! 

Již po užití jediného balení Beauty Booster zaznamenáte zlepšení kvality pleti, nehtů a vlasů. Produkty řady pro ženy Women Line doporučuje Sabina Pleváková, členka elitního Extrifit Teamu a jedna z nejúspěšnějších a nejkrásnějších soutěžících kategorie bikiny fitness - a to na celosvětové bikiny fitness scéně. Sabina se významně podílela na vývoji ženské produktové řady, která nese název Women Line by Sabina Pleváková, aktivně spolupracovala na tvorbě receptur a produkty osobně a dlouhodobě testovala. Sabina svým jménem a svými úspěchy zaručuje kvalitu a účinné složení řady suplementů Extrifit® Women Line. Přibližte se i vy vysněnému ideálu ženy, jaký představuje Sabina Pleváková.

Pokud chcete dosáhnout žádoucích výsledků při cvičení ve fitness, dietní program je nutný. U žen vyžaduje tato dieta extrémní vůli a disciplínu. Ovšem redukce stravy může s sebou nést také riziko sníženého příjmu některých látek, jako jsou vitamíny, minerály, esenciální mastné kyseliny a další. Tomuto deficitu je vhodné předejít užíváním vhodných a správně zvolených doplňků stravy. Nedostatek uvedených látek ve stravě a intenzivní trénink se může projevit i na kvalitě pleti, vlasů a nehtů, což si žádná žena nepřeje! Toto řeší řada doplňků stravy Extrifit® Women Line by Sabina Pleváková. Beauty Booster z této řady obsahuje speciálně sestavený komplex látek určených pro podporu normálního stavu pleti, vlasů a nehtů, jejich kvality a krásy. Jedná se multikomponentní produkt obsahující směs vitamínů, minerálů, aminokyselin a speciálně zvolených přírodních výtažků. Jejich účinky se neomezují pouze na pleť, vlasy a nehty, jsou daleko komplexnější – viz výčet jejich účinků níže.

Doporučené dávkování:

Užívejte 4 kapsle Beauty Booster denně, denní dávku rozložte v průběhu dne

Upozornění:

Doplněk stravy. vhodné zejména pros sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a  použitím.

kolagen rybího původu, methionin, vitamín C, kyselina hyaluronová, inositol, vitamín B3 (nikotinamid), chaluha bublinatá (kelp), ginkgo biloba (obsah flavonoglykosidů 24 %, obsah terpenolaktonů 6 %), vitamín E, vitamín B5 (kyselina D-pantothenová), zinek (zdroj: glukonát zinečnatý), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B6 (pyridoxin HCl), vitamín B1 (thiamin mononitrát), měď (zdroj: glukonát měďnatý), vitamín A (vitamín A acetát), kyselina listová, vitamín B7 (biotin), selen (zdroj: seleničitan sodný), vitamín B12 (kobalamin), přídatné látky: kapsle (želatina, přírodní barvivo: oxid titaničitý, minerální barvivo: oxid železitý, přírodní lešticí látka: šelak)

Tabulka nutričních hodnot 4 kapsle
Kolagen rybího původu 2500 mg
Methionin 500 mg
Kyselina hyaluronová 50 mg
Inositol 30 mg
Chaluha bublinatá (kelp) 20 mg
Ginkgo biloba 10 mg
Vitamin a Mineral Complex
Vitamín C 80 mg
Vitamín B3 (nikotinamid) 24 mg
Vitamín B5 (kyselina D-pantothenová) 6 mg
Vitamín E 6 mg
Vitamín B2 (riboflavin) 1,4 mg
Vitamín B6 (pyridoxin HCl) 1,4 mg
Vitamín B1 (thiamin mononitrát) 1,1 mg
Luteinvitamín A (vitamín A acetát) 0,4 mg
Kyselina listová 0,2 mg
Vitamín B7 (biotin) 0,075 mg
Vitamín B12 (kobalamin) 0,0025 mg
Zinek (zdroj: glukonát zinečnatý) 5 mg
Selen (zdroj: seleničitan sodný) 0,0275 mg
Měď (zdroj: glukonát měďnatý) 0,5 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit Beauty Booster Women Line - 90 kapslí

Extrifit Beauty Booster Women Line - 90 kapslí

Produkty řady pro ženy Women Line doporučuje Sabina Pleváková, členka elitního Extrifit Teamu.