Katalog produktů
TITANUS Draslík a hořčík 100 kapslí Zobrazit větší

TITANUS Draslík + Hořčík (100 kapslí)

Jedinečná kombinace těchto dvou minerálů je velmi dobře využitelná pro lidské tělo. Pro všechny, kteří podstupují velkou fyzickou nebo psychickou zátěž.

Více informací

87 ks

288 Kč

11,41 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

282 Kč 11,18 €

cena po bezplatné registraci

274 Kč 10,84 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Draslík + Hořčík (100 kapslí)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TIT_MI_VV_DH_100cps

Nový produkt

Draslík a hořčík – veledůležitá kombinace minerálů

Všichni sportovci, kteří svůj organismus pravidelně zatěžují ocení účinek těchto důležitých látek. Přípravek se stará o správnou činnost svalů, snižuje krevní tlak a pozitivně působí proti stresu, dále pak zamezuje tuhnutí tepen a cév. Oba tyto minerály jsou obsaženy v čerstvé zelenině, ovoci a ořechách, ale bohužel ne pro každého v potřebné míře. Draslík je minerál, který se stará o udržení správné hladiny tekutin v buňkách, což má za následek jejich bezproblémové fungování. Hořčík pak přispívá k posílení imunitního systému a je nepostradatelným prvkem při získávání energie.  

  • Balení obsahuje 100 želatinových tobolek
  • Podporuje správnou funkci svalů
  • Snižuje únavu
  • Posiluje imunitu
  • Snižuje krevní tlak
  • Koriguje držení vody v těle
  • Zlepšuje regeneraci
  • Zepšuje spánek

Doporučené dávkování:  

3–5 tobolek denně zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Složení (v jedné tobolce):

  • Citronan draselný (110 mg) – bioaktivní forma draslíku snižuje kyselost v žaludku a napomáhá k udržení normálního krevního tlaku.
  • Bisglycinát hořečnatý (28 mg) je špičkovým doplňkem, který v sobě spojuje vlastnosti dvou látek s přímým vlivem na regeneraci a budování svalové hmoty. Pomáhá uklidňovat, snižovat křeče, stres a lépe spát. 

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Když velmi tvrdě a často trénuji, výdej minerálů je velký. Chci, aby moje tělo fungovalo na 100 % a proto je potřeba hlídat i drobnosti, jako jsou minerály. Rovnováha vody v těle díky správnému příjmu draslíku je velmi důležitá jak pro vizuální stránku, tak i zdravotní. Občas je obtížené do sebe dostat dostatek draslíku jenom ze stravy. Chceme, aby náš tlak krve, naše srdce fungovalo, jak má. Hořčík je minerál, se kterým jsem v minulosti měl velké problémy. Projevovalo se to zvýšeným stresem, špatnou regenerací, špatným a nekvalitním spánkem i horšími výkony.

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g v 1 tobolce
Energetická hodnota 756 kj / 127 kcal 5,45 kj / 1,27 kcal
Bílkoviny 21 g 0,15 g
Sacharidy 0 g 0 g
Tuky 0 g 0 g
Org. kyseliny (citrát a laktát) 3 g 0,2 g
Draslík 15,8 g 0,11 g
Hořčík 3,95 g 0,028 g


1 tobolka obsahuje 110 mg draslíku a 28 mg hořčíku v organické vazbě.
Draslík: 5,5% DDD
Hořčík: 7,47% DDD

*DDD = Doporučená denní dávka

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Draslík + Hořčík (100 kapslí)

TITANUS Draslík + Hořčík (100 kapslí)

Jedinečná kombinace těchto dvou minerálů je velmi dobře využitelná pro lidské tělo. Pro všechny, kteří podstupují velkou fyzickou nebo psychickou zátěž.

Podobné produkty