Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Scitec Nutrition Creatine Caps 250 caps. Zobrazit větší

Scitec Nutrition Creatine Caps 250 caps.

Expirace 12.2018

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

Získejte lepší cenu za věrnost:

235 Kč 9,31 €

cena po bezplatné registraci

228 Kč 9,02 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec Nutrition Creatine Caps 250 caps.

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

62008_C_120

Nový produkt

Podobné produkty

Expirace 12 / 2018

Creatine Caps je vhodný pro doplnění anabolických stimulátorů k jednotlivým sacharidovým i proteinovým přípravkům. Prvotní účinek Creatine Caps napomáhání syntéze ATP. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu - příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g kreatinu denně. nformace výrobce: Doporučené dávkování: v plnící fázi berte 2 x 3 kapsle Creatine Caps denně na lačný žaludek zapijte dostatečným množstvím tekutin užívejte před a po tréninku, nejlépe s jednoduchými sacharidy Informace: pro alergiky: výrobek je vyroben prostorech, kde se zpracovává mléko, sója, vejce, arašídy a obiloviny nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy užívání produktu konzultujte nejprve se svým lékařem nepřekračujte doporučené denní dávkování produkt nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu skladujte na suchém, chladném a tmavém místě, mimo dosah dětí Tabulka nutričních hodnot: 6 cps kreatin monohydrát 3900 mg Složení: kreatin monohydrát, kapsle (hovězí želatina, barvivo oxid titaničitý), stearát hořečnatý Informace: potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec Nutrition Creatine Caps 250 caps.

Scitec Nutrition Creatine Caps 250 caps.

Expirace 12.2018