Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Zobrazit větší

Extrifit Hydro Isolate 90 2 kg příchuť vanilka

EXPIRACE 03/005/2020 Hydro Isolate 90 je unikátní předtrávený 90% proteinový izolát Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

1 099 Kč

43,43 €

1 599 Kč

63,19 €

Akce je platná do .

Získejte lepší cenu za věrnost:

1 077 Kč 42,56 €

cena po bezplatné registraci

1 044 Kč 41,26 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit Hydro Isolate 90 2 kg příchuť vanilka

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

EXP_EXTRI_DH8_V_2

Nový produkt

Podobné produkty

EXPIRACE 03/005/2020

Hydro Isolate 90 je zcela unikátní předtrávený 90 % proteinový izolát bez cukru a bez tuku! Žádná zahušťovadla, žádná barviva! Jen Hydrolyzovaný izolát 90 %! Instantní (snadno rozpustný) enzymaticky hydrolyzovaný 90 % syrovátkový izolát se stupněm hydrolýzy DH 8. Vyvinuli jsme receptury, díky kterým mají jednotlivé příchutě opravdu skvělou chuť a konzistenci, a to i přesto, že neobsahují prakticky žádné přídatné látky! Nepoužili jsme ani zahušťovadla, ani umělá barviva a jako sladidlo byla použita sukralóza. Předností enzymaticky hydrolyzovaného syrovátkového izolátu je také zastoupení jednotlivých živin - má téměř nulový obsah sacharidů a tuku. Je tak vhodný i při rýsování a redukčních dietách! Hydro Isolate 90 obsahuje výhradně hydrolyzované – enzymaticky předtrávené bílkoviny. Díky hydrolýze (DH 8) má tento protein - izolát vynikající stravitelnost a rychlou vstřebatelnost. Nezatěžuje Váš trávicí trakt! Příjem tohoto vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací. Doporučené dávkování: závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 6 odměrek) Hydro Isolate 90 do 2 - 3 porcí díky hydrolýze (předtrávení) je tento protein vhodný pro konzumaci po tréninku, popř. i před tréninkem a ráno nalačno rozmixujte obsah 1 odměrky (30 g) ve 150 - 200 ml vody Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy, sóju. Čokoláda enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový izolát se stupněm hydrolýzy DH 8 přídatné látky (sestupně): kakao odtučněné, aroma, sukralóza (sladidlo), sójový lecitin (0,2 %) (emulgátor) Vanilka enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový izolát se stupněm hydrolýzy DH 8 přídatné látky (sestupně): aroma, sukralóza (sladidlo), sójový lecitin (0,2 %) (emulgátor)

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit Hydro Isolate 90 2 kg příchuť vanilka

Extrifit Hydro Isolate 90 2 kg příchuť vanilka

EXPIRACE 03/005/2020 Hydro Isolate 90 je unikátní předtrávený 90% proteinový izolát