Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
SUPER CENA DO VYPRODÁNÍ!
Obrázek (1) Zobrazit větší

MedPharma Vitamin E 200 mg 107 tobolek EXPIRACE 17/5/2022

Vitamin E v expiraci je ve větším množství obsažen pouze v několika potravinách bohatých na tuk, a proto je vhodné jeho doplňování prostřednictvím doplňků stravy. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, který vzniká nerovnováhou mezi volnými radikály a antioxidanty. Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

Získejte lepší cenu za věrnost:

72 Kč 2,83 €

cena po bezplatné registraci

69 Kč 2,74 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

MedPharma Vitamin E 200 mg 107 tobolek EXPIRACE 17/5/2022

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Medpharma

EXP_V_E200

Nový produkt

Podobné produkty


EXPIRACE 17/5/2022


Vitamin E je ve větším množství obsažen pouze v několika potravinách bohatých na tuk, a proto je vhodné jeho doplňování prostřednictvím doplňků stravy. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, který vzniká nerovnováhou mezi volnými radikály a antioxidanty.


Doporučené dávkování:
1 tobolka každý druhý den.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování!


Upozornění:
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 °C.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

MedPharma Vitamin E 200 mg 107 tobolek EXPIRACE 17/5/2022

MedPharma Vitamin E 200 mg 107 tobolek EXPIRACE 17/5/2022

Vitamin E v expiraci je ve větším množství obsažen pouze v několika potravinách bohatých na tuk, a proto je vhodné jeho doplňování prostřednictvím doplňků stravy. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, který vzniká nerovnováhou mezi volnými radikály a antioxidanty.