Katalog produktů

Extrifit Micelar Casein 1000 g

Micelar Casein obsahuje micelární kasein se sladidlem z rostliny stévie a přidanými sedmi trávicími enzymy pro dokonalé využití proteinu.

Více informací

2 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

745 Kč

29,42 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

730 Kč 28,83 €

cena po bezplatné registraci

708 Kč 27,95 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit Micelar Casein 1000 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Extrifit

Nový produkt

Extrifit Micelar Casein

Micelar Casein obsahuje micelární kasein se sladidlem z rostliny stévie a přidanými sedmi trávicími enzymy pro dokonalé využití proteinu. Micelar Casein je kvalitní zdroj bílkovin s dlouhodobým uvolňováním aminokyselin. Konzumace produktu Micelar Casein je vhodná, když předpokládáte, že nebudete mít možnost se několik hodin najíst, např. ve škole, při zkouškách, na cestách a především před spánkem.

Proto bývá micelární kasein často označován také jako „night protein“ (noční protein). V průběhu spánku pak dochází k postupnému uvolňování aminokyselin a jejich konstantní dodávce ke svalům, které tak jsou zásobeny stavebními látkami i v průběhu noci. Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce a pro osoby při zvýšené tělesné zátěži.

Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 6 odměrek) do 2 porcí
  • konzumujte je jako dopolední svačinu a před spánkem
  • rozmixujte obsah 1 odměrky (30 g) Micelar Casein ve 200 ml vody nebo odtučněného mléka

Upozornění: 

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Doplněk stravy.

micelární kasein (tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku), komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza

Přidané látky:
odtučněné kakao, aroma, sukralóza (sladidlo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu)

Tabulka nutričních hodnot  100 g v porci 30 g
Energetická hodnota 1486 kJ 446 kJ
354 kcal 106 kcal
Tuky 2,4 g 0,7 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g 0,5 g
Sacharidy 5,9 g 1,8 g
     Z toho cukry 3,8 g 1,1 g
Bílkoviny 76 g 23 g
Sůl 0,24 g 0,07 g
Vláknina 1,3 g 0,4 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit Micelar Casein 1000 g

Extrifit Micelar Casein 1000 g

Micelar Casein obsahuje micelární kasein se sladidlem z rostliny stévie a přidanými sedmi trávicími enzymy pro dokonalé využití proteinu.

Podobné produkty