Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Amix™ Oat Mash Zobrazit větší

Amix™ Oat Mash

Vynikající rozpustná extrudovaná ovesná mouka speciálně navržena pro rychlou přípravu kaše nebo ovesného nápoje Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

Získejte lepší cenu za věrnost:

147 Kč 5,81 €

cena po bezplatné registraci

143 Kč 5,63 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Amix™ Oat Mash

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Amix

65012_BAN

Nový produkt

Podobné produkty

Vynikající rozpustná extrudovaná ovesná mouka speciálně navržena pro rychlou přípravu kaše nebo ovesného nápoje. Tento skvěle chutnající produkt je ideálním zdrojem přírodní ovesné vlákniny.


Oat Mash


Výhody:


-       velmi rychlá a snadná příprava
-       vysoký obsah vlákniny
-       výborná chuť
-       zasytí pro velmi dlouhou dobu
-       celozrnný výrobek







































Průměrné výživové hodnoty:   
50 g  100 g
Energetická hodnota      715,9 kJ/169,8 kcal 1431,8 kJ/ 339,6 kcal
Bílkoviny 4,4 g 8,8 g
Sacharidy 29,5 g 59 g
z toho cukry < 1 g < 2 g
Tuky   2,8 g 5,6 g
z toho nasycené  0,6 g 1,2 g
Sůl < 0,25 g < 0,5 g
Vláknina    4,5 g 9 g

Složení (natural): Instantizovaná extrudovaná ovesná mouka


Složení (s příchutí): Instantizovaná extrudovaná ovesná mouka, kakaový prášek (pouze pro příchuť: čokoláda&kokos, nugát&karamel, peanut butter cookies, čokoláda, banoffee), regulátor kyselosti: kyselina citrónová (pouze pro příchuť: jahoda&jogurt, lesní plody, limetka&jogurt), přírodní a přírodně identické aroma, barvivo: (příchuť jahoda&jogurt a wildberry - extrakt z červené řepy; limetka&jogurt – kurkumín), sladidla: Steviol glykosidy, sukralosa a acesulfam–K.


Příprava:



  1. Ovesná kaše: – smíchejte 1 odměrku OatMash® (50 g) s 200 ml horké vody nebo mléka. Vše dobře promíchejte polévkovou lžící. Počkejte 2 minuty. Kaši si můžete ochutit medem a ozdobit ovocem nebo oříšky. Hustotu kaše můžete měnit dle své potřeby.

  2. Ovesný nápoj: smíchejte 1 odměrku (50g) s 300 ml vody nebo mléka. Použijte mixer či ruční šejkr. OatMash® můžete také smíchat se svým oblíbeným proteinovým koktejlem.

Upozornění: Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Amix™ Oat Mash

Amix™ Oat Mash

Vynikající rozpustná extrudovaná ovesná mouka speciálně navržena pro rychlou přípravu kaše nebo ovesného nápoje