Katalog produktů
Creatine monohydrát Zobrazit větší

Extrifit Creatine Germany 300 g

Creatine Germany obsahuje 100% kreatin monohydrátu v nejčistší formě. Zvyšuje fyzickou výkonnost při posilování nebo kondiční posilovací cvičení ve fitness centru.

Více informací

2 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

579 Kč

22,92 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

567 Kč 22,46 €

cena po bezplatné registraci

550 Kč 21,77 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit Creatine Germany 300 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Extrifit

EXTR_CREA_G_300

Nový produkt

Extrifit Creatine Germany

Creatine Germany je německý kreatin monohydrát s ochrannou známkou zajištující 100 % nejčistší formu kreatinu. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při intenzivních po sobě jdoucích krátkých intervalech, jako jsou kulturistické série či kondiční posilování ve fitness centrech. Kreatin zároveň zvyšuje objem každé svalové buňky a je jedním z nejúčinnějších nástrojů pro rychlé nabrání svalové hmoty. Tohoto účinku dosáhnete s touto nejčistší formou na trhu a zárukou německé kvality již při užívání 5g denně.

Kreatin je přirozenou látkou lidského organismu, která umožňuje opakovanou svalovou práci a kontrakci svalových vláken. Kreatin ze své podstaty není a nemůže být návykový ani toxický pro lidský organismus. Zvýšený přívod kreatinu ve formě tohoto produktu způsobuje podstatné zvýšení fyzické výkonnosti při intenzivních intervalech těžké svalové práce (např. tréninkové série v kulturistickém tréninku a kondičním fitness) i zvýšení objemu svalových vláken.

Doporučené dávkování:

  • doporučená délka užívání je 8 týdnů a následovat by měla několikatýdenní přestávka
  • osvědčuje se prvních 5 dnů užívat kreatin v dávce 15 – 20g
  • poté se užívají „udržovací“ dávky, které jsou obvykle 5g (1 čajová lžička) denně (při hmotnosti 60 – 80 kg)
  • příjem kreatinu je nejdůležitější 30 minut před tréninkem a ihned po tréninku
  • výše uvedené užívání je vhodné především pro silové sporty
  • zapijte dostatečným množstvím vody — ideálně s příměsí glukózy (džus, sacharidový preparát jako gainer atd.)b
  • balení tohoto produktu vystačí na efektivní suplementaci Creatine Germany po dlouhých 8 týdnů

Radek Lonc (mistr světa federace NABBA):

"Kreatin byl, je a bude spolehlivou jedničkou při objemovém a silovém tréninku s cílem rychle nabrat pořádnou hmotu. Díky německé kvalitě produktu Creatine Germany mám jistotu, že se mi do svalů dostane 100 % kreatinu. A tu sílu z kreatinu cítíš při každé sérii."

Upozornění:

Doplněk stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Kreatin monohydrát.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit Creatine Germany 300 g

Extrifit Creatine Germany 300 g

Creatine Germany obsahuje 100% kreatin monohydrátu v nejčistší formě. Zvyšuje fyzickou výkonnost při posilování nebo kondiční posilovací cvičení ve fitness centru.