Katalog produktů
Amix Diuretic Complex Zobrazit větší

Amix Diuretic Complex 90 tablet.

Kapsle s obsahem přírodních extraktů a vitamínu B6. Speciální kombinace přírodních extraktů a vitamínu B6 pro bezpečné odvodění organismu.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

Informace o dostupnosti

Zadejte váš e-mail a my vás budeme informovat jakmile bude zboží skladem

439 Kč

17,38 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

430 Kč 17,03 €

cena po bezplatné registraci

417 Kč 16,51 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Amix Diuretic Complex 90 tablet.

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Amix

64014_D_DICO

Nový produkt

Amix Diuretic Complex – pro lepší postavu

Komplexní Diuretic complex napomáhá vylučovat přebytečnou vodu z organismu a k vyrýsování postavy. Obsahuje komplex diuretických látek, které napomáhají odstraňovat přebytečnou vodu z těla. Podporuje normální funkci močové soustavy, dále pak metabolismus tuků, který přispívá k udržení správné tělesné hmotnosti a detoxikaci.

Doporučené dávkování:

Vezměte 3 kapsle ráno po jídle a další 3 kapsle odpoledne po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Upozornění: 

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25 C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Složení v 6 kapslích: Extrakt semen pampelišky 1 000 mg, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), Uva-Ursi Extrakt 500 mg, Guarana Extrakt 500 mg, Kofein 110 mg, Extrakt z chřestu 300 mg, Extrakt kopřivy 300 mg, Extrakt ze semen vodního melounu 250 mg, Extrakt ze zeleného čaje 200 mg, Draslík (Tripotassium Citrate) 105 mg, Extrakt z petržele 100 mg, Betula Pendula Bark 100 mg, Extrakt z šípků 40 mg, Vitamin B6 (Pyridoxine HCL) 10 mg, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy sóji, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Tabulka nutričních hodnot: 100 g
Energetická hodnota 1662KJ / 393,3Kcal
Bílkoviny 18,6 g
Sacharidy 62,8 g
Tuky 7,52 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Amix Diuretic Complex 90 tablet.

Amix Diuretic Complex 90 tablet.

Kapsle s obsahem přírodních extraktů a vitamínu B6. Speciální kombinace přírodních extraktů a vitamínu B6 pro bezpečné odvodění organismu.

Podobné produkty