Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
TITANUS Vitamin C 100 kapsli Zobrazit větší

TITANUS Vitamín C (100 kapslí)

Je základním vitamínem pro každé lidské tělo, obzvláště pak pro sportovce. Díky pravidelnému užívání posiluje imunitu a napomáhá vstřebávání železa.

Více informací

189 Kč

7,49 €

199 Kč

7,89 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

185 Kč 7,34 €

cena po bezplatné registraci

180 Kč 7,12 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Vitamín C (100 kapslí)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TIT_VIT_C_100cps

Nový produkt

Podobné produkty

Vitamín C – na posílení imunity

Vitamín C je všeobecně známý, jako esenciální vitamín (nepostradatelný) pro růst, opravu a hojení tkání ve svalech, kloubech, vazivech, ale i ve vlasech, nehtech a kůži. Díky pravidelnému užívání posiluje imunitu, napomáhá vstřebávání železa a zlepšuje vzhled Vaši pleti.Výrazně přispívá ke správnému fungování nervového systému, dále pak ke snížení únavy a vyčerpání při náročné fyzické aktivitě. Nedostatek vitamínu C má pak za následek snížení obranyschopnosti. Naopak obavy z předávkování jsou zbytečné, protože jeho nadbytek se vylučuje močí.

Blahodárné účinky ocení všichni, kdo cítí příznaky onemocnění nachlazením.

  • Balení obsahuje 100 želatinových tobolek
  • Snižuje únavu
  • Podporuje správnou funkci nervového systému
  • Zvyšuje obranyschopnost organismu
  • Posiluje imunitu

Doporučené dávkování:  

jedna tobolka 800 mg denně (ráno) a zapít dostatečným množstvím tekutin.

Složení (v jedné tobolce):

  • Vitamín C (800 mg) – kyselina askorbová, krycí jméno pro veledůležitý vitamín C, je nejčastěji využívaná pro podporu imunity. Často si neuvědomujeme jeho obrovskou spoustu dalších pozitivních účinků na náš organismus.  

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Pokud člověk trpí na nemoci, nebo přihlédne na aktuální dobu nemocí, lze využít jako prevenci onemocnění. Zlepšíme imunitu v našem těle, a to je pro sportovce velmi důležité. Doma v posteli se moc dopředu ve svých výkonech nepohneme! Vit C je zároveň antioxidant a podporuje imunitu.

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g v 1 tobolce % RHP
Vitamín C 82,5 g 800 mg 1 000 %

*RHP = Referenční hodnota příjmu

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Vitamín C (100 kapslí)

TITANUS Vitamín C (100 kapslí)

Je základním vitamínem pro každé lidské tělo, obzvláště pak pro sportovce. Díky pravidelnému užívání posiluje imunitu a napomáhá vstřebávání železa.