Katalog produktů

TITANUS mandle loupané (500 g)

Mandle jsou již od pradávna považovány za jednu z nejzdravějších potravin s velmi širokým uplatněním. Mají vysokou výživovou hodnotu a pozitivní vliv na náš organismus.

Více informací

79 ks

179 Kč

7,07 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

175 Kč 6,93 €

cena po bezplatné registraci

170 Kč 6,72 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS mandle loupané (500 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_ML_500

Nový produkt

Mandle loupané – zdravé tuky a minerály

Tato komplexní potravina původem ze středního východu obsahuje více než 50 % zdravých tuků, které se skládají především z mononenasycených (34 %) a polynenasycených (11 %) mastných kyselin. Mezi potravinami rostlinného původu patří mandle k nejbohatším na proteiny, najdeme v nich téměř 20 % bílkovin! Obsahují jen asi 18 % sacharidů, proto je vhodné je doplňovat sušeným ovocem. Hrstka mandlí doplněná o sušené ovoce hravě vykouzlí vyváženou zdravou svačinku.

  • ze všech druhů ořechů obsahují nejvíce vlákniny
  • lze použít jako přísadu do receptů
  • obsahují zdravé tuky
  • podporují trávení
  • pouze certifikovaní dodavatelé surovin z celého světa
  • obsahuje velký podíl cenných živin
  • suroviny ty nejvyšší jakosti
  • hmotnost balení 500 g

Složení (v balení):

  • Mandle loupané (100 %) díky vysokému obsahu nenasycených tuků mají pozitivní vliv na hladinu LDL cholesterolu v těle. Bílkoviny, vápník, železo, omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny, vláknina, hořčík, zinek, měď, mangan a vitamín E z mandlí dělají královny zdravých potravin. Země původu USA a Španělsko.

Omezení: Není určeno pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

100% jádra mandlí- loupané.

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 2671 kJ / 638 kcal
Tuky: 52 g
z toho nasycených: 4 g
Sacharidy: 19,2 g
z toho cukry: 4,8 g
Bílkoviny: 18,3 g
Sůl: 0,02 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS mandle loupané (500 g)

TITANUS mandle loupané (500 g)

Mandle jsou již od pradávna považovány za jednu z nejzdravějších potravin s velmi širokým uplatněním. Mají vysokou výživovou hodnotu a pozitivní vliv na náš organismus.

Podobné produkty