Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
TITANUS_NUTS_Liskove_orechy_500g Zobrazit větší

TITANUS lískové ořechy (500 g)

Lískové oříšky jsou vždy čerstvou a výživnou svačinkou, která tělu dodá bílkoviny, vlákninu a zdravé tuky. Vychutnejte si je rovnou z balení nebo je přidejte do salátu pro doplnění živin.

Více informací

99 Kč

3,94 €

199 Kč

7,91 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

97 Kč 3,86 €

cena po bezplatné registraci

94 Kč 3,74 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS lískové ořechy (500 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_LO_500

Nový produkt

Podobné produkty

Lískové ořechy – zlepšují soustředění

Lískové oříšky jsou velmi dobře stravitelné, dokonce lépe než mandle nebo vlašské ořechy. Poskytují obrovský zdroj energie pro naše tělo. Pouhých 50 gramů vám pokryje energii na hodinovou tělesnou aktivitu. Jsou loupané za studena a nejsou nijak jinak tepelně zpracované, tudíž si uchovávají komplexní a vyvážený poměr všech užitečných látek. Díky své schopnosti dodat tělu obrovské množství energie jsou oblíbenou pochoutkou sportovců. Kromě výrazné energetické hodnoty jsou oříšky výjimečným zdrojem mononenasycených mastných kyselin, které pomáhají snižovat nežádoucí cholesterol. Lískáče jsou také velmi bohaté na bílkoviny, vlákninu, železo, fosfor, vitamíny B1, B2, C, E a kyselina listová. Doporučujeme ořechy pořádně rozkousat, protože čím více je rozkoušeme, tím více se poruší jejich struktura a tělo je lépe stráví.

Využití lískových oříšků v kuchyni je opravdu rozmanité. Jsou vhodné celé i rozemleté do zmrzlin, kaší, stolních ovocných a ořechových směsí, salátů, müsli, lze z nich vyrobit ořechové mléko a výborné jsou také samotné. V naší nabídce najdete i vynikající lískooříškové máslo.

  • podporují činnost mozku
  • obsahují zdravé tuky
  • obrovský zdroj energie
  • certifikovaní dodavatelé surovin z celého světa
  • podporují snížení hladiny cholesterolu
  • suroviny nejvyšší jakosti
  • hmotnost balení 500 g

Složení (v balení):

  • Lískové ořechy (100 %) jsou loupané za studena a nejsou nijak jinak tepelně zpracované, tudíž si uchovávají komplexní a vyvážený poměr všech užitečných látek, jako jsou vitamíny skupiny B, vitamín E, hořčík, fosfor a další. Dodají tělu pořádnou dávku energie, což jistě ocení každý sportovec. Země původu Gruzie.

Omezení: Není určeno pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 2772 kJ / 672 kcal
Tuky: 62 g
z toho nasycených: 4,5 g
Sacharidy: 11 g
z toho cukry: 1 g
Vláknina: 8,6 g
Bílkoviny: 12 g
Sůl: 0 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS lískové ořechy (500 g)

TITANUS lískové ořechy (500 g)

Lískové oříšky jsou vždy čerstvou a výživnou svačinkou, která tělu dodá bílkoviny, vlákninu a zdravé tuky. Vychutnejte si je rovnou z balení nebo je přidejte do salátu pro doplnění živin.