Katalog produktů
Čichací sůl Zobrazit větší

TITANUS sniff It Strong (150 g)

Čichací amonná sůl ideální pro zkušené sportovce, kteří potřebují nabít energií během tréninku a získat ze sebe maximum. Ve výhodném balení 150 g.

Více informací

143 ks

328 Kč

12,96 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

321 Kč 12,70 €

cena po bezplatné registraci

312 Kč 12,31 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS sniff It Strong (150 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_STRONG_150

Nový produkt

Čichací sůl Strong – pro tvrďáky

Amonná sůl s chemickým vzorcem (NH4) HCO3, bílá krystalická nebo práškovitá látka, středně silně páchnoucí po čpavku. Po inhalaci rozšíří cévy a zlepší okysličení organismu. Krátkodobě zvyšuje koncentraci sílu a energii.

  • Dvě varianty – Sniff it Llight (slabá) a Sniff it Strong (silná)
  • Vyrobeno pro muže i ženy
  • Okamžitá vzpruha organismu
  • Hmotnost 150 g

Použití:

Před otevřením protřepejte, odšroubujte vrchní víčko, sundejte ochrannou plastovou krytku pod vrchním víčkem a z patnácti centimetrů si dýchněte. Doporučujeme k občasnému použití. 

Omezení: Přípravek není vhodný pro děti a mladistvé do 18 let, alergiky a osoby citlivé na chemii.

Složení:

  • Hydrogenuhličitan amonný – sůl z amonného iontu 

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.
Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu. 

Distributor: Fitnessdk s.r.o., 17. listopadu 814, Červený Kostelec 549 41, Česká republika.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy.

Názor odborníka

Unikátní produkt, který je zaměřený pro maximální nakopnutí k maximálním výkonům! Občas se člověk necítí úplně ve své kůži, když je to potřeba. Máš před sebou těžkou činku, kterou si nikdy ještě nezvedal a ty se potřebuješ cítit na 100 %! Ne-li na 120 %! Sniffit je produkt pro tento případ. Čichneš si, Sniffit ti dá facku a budeš mít kupu energie se do toho opřít!

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS sniff It Strong (150 g)

TITANUS sniff It Strong (150 g)

Čichací amonná sůl ideální pro zkušené sportovce, kteří potřebují nabít energií během tréninku a získat ze sebe maximum. Ve výhodném balení 150 g.

Podobné produkty