Katalog produktů
Nammam Muay Active krém 100 g Zobrazit větší

Nammam Muay Active krém 100 g

Namman Muay Active působí blahodárně na otoky, modřiny a svalové bolesti. Krém je určen k masážím a k regeneraci svalů a kloubů po námaze.

Více informací

2 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

299 Kč

11,88 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

293 Kč 11,64 €

cena po bezplatné registraci

284 Kč 11,29 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Nammam Muay Active krém 100 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Muay

MUAY100

Nový produkt

Namman Muay Active krem — 100g

Legendární Namman Muay krem působí blahodárně na otoky, modřiny a svalové bolesti. Krém je určen k masážím a k regeneraci svalů a kloubů po námaze. Ideální pro sportovce se zaměřením na bojové sporty. Posuňte svůj sportovní výkon na další úroveň s thajským krémem Namman Muay, který vyrobený podle thajské receptury obsahující aktivní složky mentolu, MSM jalovcového oleje, kafru a oleje z hřebíčku.

Výhody produktu:

  • Uvolňuje ztuhlost svalů
  • Zlepšuje pohyblivost kloubů
  • Poskytuje úlevu i za těch nejextrémnějších okolností

Namman Muay, vynalezený téměř před sto lety, je jedním z nejlépe střežených thajských tajemství.
Přeloženo z thajštiny; "Namman"  znamená  mazání a "Muay" znamený box, takže “Namman Muay” znamená mazání pro boxery.

Začalo to jako mast, která boxerům pomáhala bojovat déle, ale nyní ji tisíce Čechů používají v každodenním životě. Původní receptura Intratatu z roku 1937 obsahovala 3 klíčové složky, které se nacházejí v bylinkách. Všechny mají velmi zvláštní historii.

Použití:

Výrobek aplikujte na problematické místo cca 2x až 3x denně. Krém nejprve vyzkoušejte na malé ploše. Naneste na kůži slabou vrstvu a jemně vmasírujte, dokud se krém zcela nevstřebá. Nepoužívejte na velké plochy kůže. Po použití si umyjte ruce. Natřené místo nezakrývejte. 

Upozornění:

Pouze k zevnímu užití! Vyvarujte se kontaktu s očima, sliznicemi, citlivou, nebo jinak podrážděnou či poraněnou kůží. Osoby se zvýšenou citlivostí na kteroukoli z obsažených látek by produkt neměly užívat. Objeví-li se podráždění, omyjte postižené místo velkým množstvím čisté vody a nepokračujte v užívání krému.
Nevhodné pro děti. Před použitím v těhotenství, nebo při kojení, se poraďte se svým lékařem.
Nepoužívejte po datu spotřeby. Nenechávejte produkt v dosahu dětí. Skladujte na suchém místě v teplotě do 25 °C.

Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, *Limonene, *Eugenol, *Linalool, *Isoeugenol.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Nammam Muay Active krém 100 g

Nammam Muay Active krém 100 g

Namman Muay Active působí blahodárně na otoky, modřiny a svalové bolesti. Krém je určen k masážím a k regeneraci svalů a kloubů po námaze.

Podobné produkty