Katalog produktů

TITANUS shaker (600 ml) černá

Limitovaná edice šejkru TITANUS, ve které si můžeš namíchat své oblíbené suplemetny stejnojmenné značky.

Více informací

125 ks

99 Kč

3,93 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

97 Kč 3,85 €

cena po bezplatné registraci

94 Kč 3,73 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS shaker (600 ml) černá

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus

TITAN_SHAKER_C

Nový produkt

Limitovaná edice šejkru Titanus Wave

s portrétem Aleše Lamky je novinkou našeho eshopu.

Skvělý čtyřdílný šejkr o objemu 600 ml a měrkou po mililitrech a uncích, která je oddělená po 100ml a 4 uncích, je vyroben z vysoce kvalitního polypropylenu PP je odolný proti rozbití, lze jej mýt v myčce na nádobí, používat v mikrovlnné troubě a uchovávat i v chladničce. Ideální pomocník pro rozmíchávání vašich oblíbených proteinů, kreatinu a předtréninkových přípravků.

Vodotěsnost:

Malé víčko a velký uzávěr je na závit, který zaručuje 100% těsnost a nehrozí tak žádný únik do vašeho batohu či sportovní tašky. Otvírání je snadné a velmi pohodlné.

Efektivní míchání:

Maximální účinnost je dosažena především díky sítku kuželovitého tvaru, jehož dostatečný povrch umožňuje větší průtok tekutin přes sítko, usnadňuje míchání a zamezuje tvorbě hrudek v nápoji.

Použití:

Jednoduše dovnitř nasypete potřebné množství doplňku, proteinu či kreatinu, nebo předtréninkovky. Poté přidejte vodu, ovocnou šťávu, džus nebo mléko, uzavřete a dobře promíchejte, dokud se prášek nerozpustí. Během chvilky můžete svůj lahodný nápoj pít.

Výhody:

  • sítko kuželovitého tvaru
  • odpovídá všem potravinářským předpisům
  • neobsahuje BPA a je vyroben z netoxického plastu
  • objem 600ml
  • stupnice po 100ml a 4 oz (unce)
  • pro všechny typy výživových nápojů
  • 100% těsnost

Hodnocení:

Kvalitní zpracování, pevná konstrukce, šejkr se velmi pohodlně drží a dobře se z něj pije. Jednoduchá a snadná je i údržba. Stupnice usnadňuje dávkování nápojů. Propracovaný šejkr s podobiznou Aleše by rozhodně neměl chybět ve tvé výbavě.

Barevné provedení:

Černé slabě průhledné tělo šejkru s bílou podobiznou Aleše na jedné straně a s bílým nápisem TITANUS na straně druhé odděluje červené víčko doplněné o černý uzávěr se siluetou z loga fitnessdk.


V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS shaker (600 ml) černá

TITANUS shaker (600 ml) černá

Limitovaná edice šejkru TITANUS, ve které si můžeš namíchat své oblíbené suplemetny stejnojmenné značky.

Podobné produkty