Katalog produktů

TITANUS rýžová kaše (500 g)

Rýžová kaše je skvělou variantou zdravé snídaně, nebo svačinky pro celou rodinu. Je lehce stravitelná, a navíc vás potěší snadná a rychlá příprava a výborná chuť. Nyní ještě jemnější.

Více informací

410 ks

89 Kč

3,53 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

87 Kč 3,46 €

cena po bezplatné registraci

85 Kč 3,36 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS rýžová kaše (500 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TIT_RKA_VV_500

Nový produkt

TITANUS Rýžová kaše – fitness snídaně 

Rýžová kaše představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají zdravou a vyváženou snídani. Díky své jednoduché přípravě a všestrannosti se stala oblíbenou součástí jídelníčku mnoha lidí, ať už jde o sportovce, maminky na mateřské dovolené, seniory hledající lehkou a stravitelnou stravu, nebo malé děti. Její popularita spočívá nejen v absenci přidaných cukrů a umělých příměsí, ale také v tom, že je kompletně bez éček, což ji řadí mezi jedny z nejzdravějších variant sladkých i nesladkých snídaní. 

  • Jednoduchá příprava — ušetřete si čas a energii a startujte svůj den bez zbytečného stresu
  • Vysoký obsah komplexních sacharidů — zajišťuje dlouhodobou sytost a dodává energii na celý den
  • Lehká stravitelnost 
  • Vhodná pro vegany
  • Neobsahuje palmový olej
  • Hmotnost balení 500g
  • Vhodné pro lidi s trávicími problémy

Způsob přípravy: 

V teplém rostlinném nápoji, mléce nebo vodě rozmíchejte kaši, dokud nedosáhne požadované hustoty, nebo můžete kaši jednoduše zalít horkou vodou. Míchejte a krátce povařte nebo nechte odstát.

postup_pripravy_ryzove_kase

Můžete si ji připravit jak na sladko, tak naslano, anebo jako zahušťovadlo do polévek. Nejlépe chutná uvařená v rostlinném nápoji nebo mléce, posypaná oříškysemínky a sušeným nebo čerstvým ovocem. Můžete přidat i lžíci oříškového másla, medu, sirupu či jiného dochucovadla. 

Tip na recepty od FitnessDK:

Rýžová kaše Titanus je dokonalým základem pro přípravu proteinových snídaní a svačin. Pro všechny milovníky zdravého stravování, kteří nechtějí přijít o své oblíbené jídlo, ale zároveň dbají na dostatečný příjem proteinů, máme skvělý tip. Tuto rýžovou kaši můžete snadno obohatit o váš oblíbený proteinový prášek a vytvořit tak vyvážené a chutné jídlo, které podpoří váš svalový růst a regeneraci.

Složení (ve 100 g):

  • Bílkoviny (8,5 g) — základní stavební kámen všech tkání v těle
  • Sacharidy (75,7 g) — jeden z nejdůležitějších zdrojů energie
  • Tuky (1,2 g) — tuky jsou jednou ze základních živin a pro lidský organismus jsou zcela nezbytné

Omezení: Není určeno pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek.

tabulka_nutricnich_hodnot_ryzova_kase

Proces výroby:

Tato kaše se vyrábí procesem extruze, což je moderní technologická úprava, při níž se namletá obilovina, v tomto případě rýže, protlačuje extruzním válcem. Tento postup zahřívá materiál, odpařuje z něj vodu a zároveň způsobuje jeho expanzi. Výsledkem je lehká a vzdušná struktura, která kaši činí nejen lahodnou na chuť, ale také velmi snadno stravitelnou. Díky bohatému obsahu komplexních sacharidů, minerálů a vitamínů při minimálním obsahu tuku kaše poskytuje dlouhodobou sytost a energii, což ocení zejména sportovci a kulturisté, pro které je kvalitní výživa základem úspěchu.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Extrudovaná rýže 100%

Tabulka nutričních hodnot na 100 g
Energetická hodnota 1 479 kJ / 348 kcal
Tuky 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 75,7 g
z toho cukry <0,5 g
Bílkoviny 8,5 g
Sůl <0,01 g
14.01.2024

Recenze byla napsána na Heureka.cz

80%

Cutná, výživná

23.07.2023

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Kaše je lahodná, jemná a za fajn cenu na množství. Chutná výborně :)

18.03.2023

Recenze byla napsána na Heureka.cz

80%

Rychlá na přípravu
Zasytí
Bezproblémové trávení

07.09.2022

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Super produkt
Rychlá příprava

28.06.2022

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

rychlá kaše

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS rýžová kaše (500 g)

TITANUS rýžová kaše (500 g)

Rýžová kaše je skvělou variantou zdravé snídaně, nebo svačinky pro celou rodinu. Je lehce stravitelná, a navíc vás potěší snadná a rychlá příprava a výborná chuť. Nyní ještě jemnější.

Hodnocení produktu

4,6/5

Podobné produkty