Katalog produktů

TITANUS Ovesné vločky - bezlepkové 500g

Bezlepkové celozrnné ovesné vločky jsou vynikající volbou pro sportovce a všechny, kteří se snaží dodržovat bezlepkovou stravu, aniž by chtěli ustoupit od lahodného a zdravého jídla.

Více informací

16 ks

59 Kč

2,34 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

58 Kč 2,30 €

cena po bezplatné registraci

56 Kč 2,23 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Ovesné vločky - bezlepkové 500g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_OV_VLOC_500

Nový produkt

Bezlepkové celozrnné ovesné vločky — 500g

Bezlepkové celozrnné ovesné vločky jsou vynikající volbou pro sportovce a všechny, kteří se snaží dodržovat bezlepkovou stravu, aniž by chtěli ustoupit od lahodného a zdravého jídla. Představují základ pro zdravou a vyváženou snídani, a navíc jsou skvělé jako příloha, přísada do polévek nebo dokonce jako hlavní chod.

  • Rychlá a jednoduchá příprava
  • Bezlepkové
  • Široké možnosti využití v kuchyni
  • Země původu: Finsko
  • Dobře stravitelné
  • Bohaté na vitamíny a minerály (vitamín B, železo, zinek a hořčík…)
  • Balení 500g

Celozrnné a bohaté na vlákninu: Vločky jsou vyrobeny z celozrnných ovesných zrn, což znamená, že si užijete všechny přírodní živiny a vlákninu, která pomáhá udržovat zdravou trávicí soustavu a dlouhodobý pocit sytosti.

Prodloužená trvanlivost: Ovesné zrno prošlo tepelným zpracováním, což nejenže pomáhá uchovat jeho výživné látky, ale také prodlužuje trvanlivost výsledných vloček, takže si je můžete vychutnávat déle.

Certifikováno z Finska: Výrobky splňují nejvyšší standardy kvality a pocházejí z oblasti bohaté na čistou přírodu.

Způsob přípravy:

Do misky dejte požadované množství ovesných vloček. Přidejte horkou vodu nebo mléko (rostlinné nebo živočišné podle vaší volby) v poměru 1:2 k vločkám (např. 1/2 šálku vloček a 1 šálek vody/ mléka). Přidejte špetku soli podle chuti.

    Smíchání: Zamíchejte vše dohromady a nechte stát 5-10 minut, dokud vločky nezměknou a vstřebají tekutinu.

    Příprava: Můžete směs zahřát v mikrovlnné troubě po dobu 2-3 minut nebo ji vařit na sporáku za občasného míchání, dokud nebudou vločky měkké a konzistence bude podle vašich preferencí.

    Ochucení: Přidejte ovoce, med, ořechy, semínka nebo další oblíbené přísady. Dobře promíchejte a podávejte.

    Varianty: Můžete také přidat skořici, vanilkový extrakt nebo jiné koření podle chuti. Vyzkoušejte různé kombinace přísad a objevte svou oblíbenou variantu.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy.

Bezlepkové celozrnné ovesné vločky 100%

Výživové údaje na: 100g
Energetická hodnota: 1557 kj/370 kcal
Bílkoviny: 14 g
Vláknina: 11 g
z toho beta-glukan 4,6 g
Sacharidy: 55 g
z toho cukry: 1,2 g
Tuky: 8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
sůl: <0,01 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Ovesné vločky - bezlepkové 500g

TITANUS Ovesné vločky - bezlepkové 500g

Bezlepkové celozrnné ovesné vločky jsou vynikající volbou pro sportovce a všechny, kteří se snaží dodržovat bezlepkovou stravu, aniž by chtěli ustoupit od lahodného a zdravého jídla.

Podobné produkty