Katalog produktů
Muscle Sport Pudding Protein 500 g. Zobrazit větší

Muscle Sport Pudding Protein 500 g.

Pudding Protein je instantní puding s vysokým obsahem proteinů, obohacený o volné aminokyseliny v poměru AMA (Amino Muscle Analog) určený pro regeneraci a růst svalové hmoty.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

Informace o dostupnosti

Zadejte váš e-mail a my vás budeme informovat jakmile bude zboží skladem

299 Kč

11,87 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

293 Kč 11,63 €

cena po bezplatné registraci

284 Kč 11,27 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Muscle Sport Pudding Protein 500 g.

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Muscle Sport

Nový produkt

Protein Puding – vysoký obsah bílkovin

Používá se především ráno, v poledne a večer nebo jako dopolední a odpolední svačina. Výrobek je určen nejen těm, kteří mají problémy přijímat tekutou stravu.

Proteinová složka je složena tak, aby docházelo k řízenému vstřebávání proteinů, obsahuje tzv. rychlé proteiny (rychle vstřebatelné) – WPC syrovátkový proteinový koncentrát a tzv. pomalé proteiny (pomalu vstřebatelné) – mléčný proteinový koncentrát a kaseinát sodný. Pro zvýšení účinnosti jsou přidány volné aminokyseliny ve shodném poměru jako je tomu u lidského svalu AMA (Amino Muscle Analog) L-Alanin, Cystein HCl, Phenylalanin, Kys. Glutamová, L-Glutamin, Histidin HCl, Isoleucin, Leucin, Lysin HCl, Methionin, Threonin, Tryptofan, Tyrosin, Valin.

  • použité suroviny v nejvyšší kvalitě
  • jedinečná proteinová kombinace
  • obohaceno o volné aminokyseliny
  • vysoká využitelnost a dobrá stravitelnost
  • vynikající plná chuť

Dávkování:

Jednotlivá dávka se připravuje jako instantní puding, 50 g prášku (2 odměrky) se rozmíchá ve 200 ml studené vody nebo studeného mléka. Vhodné je použití tyčového mixéru nebo ručního šlehače. Doporučuje se užívat 1 - 2 dávky denně. Dávkování lze upravit v závislosti na tělesné hmotnosti.

Omezení:

Není vhodné pro děti do 3 let a těhotné ženy.Obsahuje alergenní látky: z mléka, vajec a sóji (lecitin), příchuť kokos-pistácie obsahuje části kokosových ořechů, příchuť lískový ořech obsahuje části lískových jader. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25°C, mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete.

WPC syrovátkový proteinový koncentrát, mléčný proteinový koncentrát, sušené odtučněné mléko, kaseinát sodný, AMA (Amino Muscle Analog) L-Alanin, Cystein HCl, Phenylalanin, Kys. Glutamová, L-Glutamin, Histidin HCl, Isoleucin, Leucin, Lysin HCl, Methionin, Threonin, Tryptofan, Tyrosin, Valin, modifikovaný kukuřičný škrob, palatinóza, aroma dle příchuti, barvicí přísady dle příchuti (riboflavin, kakao, karamel, karmína), xanthan. Sladidla: acesulfam K, sukralóza, stevia.

Pudding Protein čokoláda

Pudding Protein jahoda

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Muscle Sport Pudding Protein 500 g.

Muscle Sport Pudding Protein 500 g.

Pudding Protein je instantní puding s vysokým obsahem proteinů, obohacený o volné aminokyseliny v poměru AMA (Amino Muscle Analog) určený pro regeneraci a růst svalové hmoty.

Podobné produkty