Katalog produktů

TITANUS Bramborové vločky 500g

Sušené bramborové vločky jsou v kuchyni opravdu skvělým pomocníkem. Velmi rychle připravíte lahodný zdravý pokrm plný vitamínů a minerálů.

Více informací

249 ks

89 Kč

3,52 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

87 Kč 3,45 €

cena po bezplatné registraci

85 Kč 3,34 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Bramborové vločky 500g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_BRAVLOC_500

Nový produkt

Bramborové vločky – rychlá a vydatná svačinka

Sušené bramborové vločky jsou v kuchyni opravdu skvělým pomocníkem. Polotovar je vyrobený z opraných, blanšírovaných, ochlazených, pařených a usušených brambor. Velmi rychle připravíte lahodný zdravý pokrm plný vitamínů a minerálů. Z minerálů je významný zejména obsah draslíku, ale v bramborách najdeme i vápník, fosfor, železo či hořčík, a další látky. Bramborové vločky jsou skvělou variantou zdravé snídaně, nebo svačinky pro celou rodinu. Jsou lehce stravitelné, a navíc vás potěší snadná a rychlá příprava a výborná chuť.

Už žádná mouka a hrudky ve vašich oblíbených pochoutkách! Polévku, bramborové knedlíky či halušky snadno zahustíte i bez mouky.

  • jednoduchá příprava
  • vhodná pro lidi s trávicími problémy
  • skvěle zasytí
  • ideální k přípravě proteinových kaší
  • obsahuje komplexní sacharidy
  • vhodná pro zahušťování pokrmů
  • lehce stravitelná
  • hmotnost balení 500 g

Způsob přípravy: 

Vločky nasypeme do misky a přidáme proteinový prášek. Zalijeme teplým mlékem nebo vodou. Mícháme a krátce povaříme, nebo necháme odstát. Dále pro přípravu bramborové kaše, knedlíků, k zahušťování pokrmů nebo obalování – vločky nasypeme do vroucí vody či mléka, promícháme a krátce povaříme.

Složení (ve 100 g):

  • Bílkoviny (8,3 g) – základní stavební kámen všech tkání v těle.
  • Sacharidy (77 g) – jeden z nejdůležitějších zdrojů energie.
  • Tuky (0,24 g) – tuky jsou jednou ze základních živin a pro lidský organismus jsou zcela nezbytné.
  • Sůl (0,07 g) – v našem těle hraje roli při hospodaření s vodou a udržování nervo-svalové dráždivosti dále dodává minerální látky a podporuje látkovou přeměnu v těle.
  • Vláknina (8 g) – vláknina je směs nestravitelných nebo jen částečně stravitelných polysacharidů. Je jednou ze složek jídelníčku, která pozitivně působí na náš zdravotní stav.

Omezení: Není určeno pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

100% sušené brambory

Tabulka nutričních hodnot: na 100 g
Energetická hodnota 1 405 kJ / 336 kcal
Tuky 0,24 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,12 g
Mono nenasycené mastné kyseliny: 0,002 g
Poly nenasycené mastné kyseliny: 0,076 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry: 1,71 g
Bílkoviny 8,3 g
Vláknina 8 g
Sůl 0,07 g
23.01.2024

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

S těchto bramborových vloček si lze velmi snadno připravit bramborovou kaši bez nutnosti vaření brambor. Oblíbená je především u mých dětí, kteří si dokážou sami připravit přílohu nebo jen jednoduché jídlo. Míchat se dá jak s vodou, tak s mlékem (preferují děti).

04.05.2023

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Kupuji spíše pro děti, které si nemůžou vynachválit rychlou přípravu a výbornou chuť.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Bramborové vločky 500g

TITANUS Bramborové vločky 500g

Sušené bramborové vločky jsou v kuchyni opravdu skvělým pomocníkem. Velmi rychle připravíte lahodný zdravý pokrm plný vitamínů a minerálů.

Hodnocení produktu

5/5

Podobné produkty