Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Vitamín C 250 Feeney Zobrazit větší

FEENEY vitamín C s šípkem (250 g)

Vitamín C má obrovský vliv na naše celkové zdraví. Jeho pravidelné užívání pozitivně podpoří fungování imunity, vstřebávání železa a tvorbu kolagenu.

Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

189 Kč

7,48 €

240 Kč

9,50 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

185 Kč 7,33 €

cena po bezplatné registraci

180 Kč 7,11 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

FEENEY vitamín C s šípkem (250 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Feeney

FEENEY_VIT_C_250

Nový produkt

Vitamín C - Pro funkční imunitu a podporu hojení

Už naše babičky sahaly po vitamínu C, jakmile nás nemoc dostala pod peřinu. Dnes bezpečně víme, že vitamín C podporuje správnou funkci imunitního systému a nervové soustavy, hraje důležitou roli při tvorbě kolagenu a chrupavek, podporuje vstřebávání železa a dalších těžkých kovů. Aby organismus šlapal jako hodinky, musí denně přijímat dostatek ,,Céčka” ve stravě. Esenciální vitamíny, mezi které vitamín C patří, si totiž tělo nedokáže samo vytvořit.

Proč užívat vitamín C?

V dnešní době je skutečný problém obstarat si dostatečné množství vitamínu C pouze z potravin. U sportovců to platí dvojnásob. Více námahy s sebou nese větší spotřebu živin, tedy i vitamínů. Je proto vhodné podpořit jeho příjem suplementací.

Optimální hladina vitamínu C:

  • sníží riziko onemocnění – po každém tréninku je funkce imunity výrazně oslabena a člověk je zranitelnější vůči infekcím. Vitamín C funguje jako posila pro naší imunitu.
  • podporuje hojení (regeneraci) – díky efektivnější produkci kolagenu, který je důležitý pro růst a obnovu tkání. Funkční regenerace je podmínkou pro dlouhodobě udržitelné zdraví a výkonnost.
  • snižuje pocit únavy a slouží jako prevence chudokrevnosti – podporuje vstřebávání železa, které je zásadní pro tvorbu červených krvinek. Červené krvinky slouží k transportu kyslíku do každé buňky v těle. Při jejich nedostatku se člověk snadno zadýchá a je více unavený. 

Doporučené dávkování

Denní dávka je cca 800 mg

  • Rozpusťte množství odpovídající špičce čajové lžičky ve sklenici vody. Takto užívejte 2x–3x během dne.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy a pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte nejvyšší denní dávku.

Složení

  • Vitamín C (90 mg) – kyselina askorbová, krycí název pro veledůležitý vitamín C. Kromě toho, že pomáhá udržovat v rovnováze naší imunitu, má taky velmi pozitivní účinky na regeneraci, zdraví našich kloubů atd.
  • Šípkový extrakt (10 mg) – obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty, které mají pozitivní vliv na obranyschopnost organismu.

Skladování

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovávejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.

Po odebrání potřebného množství obal pečlivě uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použití. 

Minimální trvanlivost šarže je uvedena na obalu.


Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

Názor odborníka

Silná imunita je pro každého sportovce i nesportovce velice důležitá. Bez ní těžko dokážeme fungovat v každodenním shonu, natož ještě na náročném tréninku. Sám trénink imunitu pokaždé krátkodobě oslabí a my jsme pak náchylnější na nemoci. Vitamín C představuje základní výbavu při prevenci mnoha onemocněních. Doporučuji ho užívat zejména v zimních měsících, kdy propukají různé epidemie a zátěž na organismus roste.

David Kašpárek

David Kašpárek, dvojnásobný mistr České republiky v parkour/freerunningu a trenér s mnohaletými zkušenostmi

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g v 500 mg
Vitamín C (kyselina L-askorbová) 90 g 450 mg
Extrakt šípku 10 g 50mg

Referenční hodnota příjmu = RHP = 625 %

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

FEENEY vitamín C s šípkem (250 g)

FEENEY vitamín C s šípkem (250 g)

Vitamín C má obrovský vliv na naše celkové zdraví. Jeho pravidelné užívání pozitivně podpoří fungování imunity, vstřebávání železa a tvorbu kolagenu.