Katalog produktů
rise and shine ananas Zobrazit větší

TITANUS pre-workout Rise and Shine (600 g)

Jedná se o produkt pro všechny sportovce. Skrytý zdroj nové síly, energie, a hlavně skvělého pocitu z vykonaného tréninku. 

Více informací

26 ks

695 Kč

27,58 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

681 Kč 27,03 €

cena po bezplatné registraci

660 Kč 26,20 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS pre-workout Rise and Shine (600 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

Nový produkt

RISE and SHINE – předtréninkovka

RISE and SHINE je neobyčejně komplexní před-tréninkový doplněk stravy, který je sestaven na základě dlouholetých zkušeností s jednotlivými látkami, které obsahuje.Byl navržen tak, aby patřil mezi nejúčinnější předtréninkové doplňky stravy na trhu. V produktu jsou obsaženy látky, které jsou skutečně potřebné a mají výkon zvyšující potenciál. Účinná kombinace těchto látek se postarají o nabuzení na trénink, příval energie, prokrvení svalů, zvýšenou soustředěnost, vytrvalost a pocit síly.

K dostání ve čtyřech lahodných příchutích: ananas, višeň, pomeranč a guave (tropická hruška).

  • Komplexní vícesložková předtréninkovka
  • Výborná a rychlá rozpustnost ve vodě
  • Vysoká využitelnost  
  • Dobře stravitelný  
  • Balení 600 g

Doporučené dávkování:

Doporučená denní dávka je 15 g. Nápoj podáváme 30 min před sportovním výkonem. Rozmíchat a vypít dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestrou stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku

Složení (v jedné dávce – 15 g):

  • Taurin (2000 mg) – Antikatabolikum, podpora psychické a fyzické výkonnosti, vstřebávání sodíku při zátěži, vstřebávání tuků, podpora činnosti jater a žlučníku, výživa šlach, kloubů, vlasů, nehtů a zraku. 
  • monohydrát (3000 mg) – je dnes již dobře známým a velmi účinným suplementem především pro nabrání svalové hmoty. Kreatin monohydrát je nejběžnější používanou formou kreatinu a je využíván ve všech sportovních odvětvích, protože zvyšuje výkonnost a dynamiku.
  • L-Citrulin (4000 mg) – pomáhá snižovat svalovou bolest a zlepšovat výkonnost při sportu.
  • Beta Alanin (2500 mg) – podporuje tvorbu karnosinu ve svalové tkáni. Pomáhá tak dosáhnout zlepšení výsledků a rychlejší regenerace.                                                               

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.

Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Komplexní předtréninkový produkt, který obsahuje základní osvědčené látky ve správné kombinaci i množství, které nám pomohou s našim výkonem i výsledky! Dodává větší sílu při tréninku, pomáhá spalovat tukové zásoby a přeměňovat je na energii. Zlepšuje napumpování svalů, oddaluje selhání. Nakopne naši náladu i energii a pomůže se nám soustředit na náš výkon. Co víc si přát!

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Nutriční hodnoty - Ananas

Ananas

Nutriční hodnoty - Višeň

Višeň

Složení: Ananas

L-citrulin, kreatin, Beta-alanin, taurin, maltodextrin, L-tyrosin

Okyselující látka: kyselina citrónová, ananasové aroma, kyselina askorbová, kofein, extrakt zeleného čaje, nikotinamid, synefrin, kyanokobalamin

Náhradní sladidla: sukralóza, acesulfam K, sacharin sodný, neohesperidin

Barviva: beta-karoten, riboflavin

Složení: Višeň

L-citrulin, kreatin, Beta-alanin, taurin, maltodextrin, L-tyrosin

Okyselující látka: kyselina citrónová, višňové aroma, kyselina askorbová, kofein, extrakt zeleného čaje,  nikotinamid, synefrin, kyanokobalamin

Náhradní sladidla: sukralóza, acesulfam K, sacharin sodný, neohesperidin

Barviva: beta-karoten, riboflavin

24.10.2023

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Je to dobrý nastřelovák před a v průběhu tréninku

10.08.2023

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

i při únavě povzbudí a cvičí se s ním daleko lépe

12.09.2020

pohodička

100%

Jako první nakopávač co jsem vyzkoušel, ale na mě funguje hodně dobře. Cvičení bez něj je úplně o něčem jiném. TOP

18.08.2020

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Celkové hodnocení:
Celková spokojenost, jak účinek, chuť i rozpustnost.

16.08.2020

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Pro:
Velmi rychlý nájezd
Proti:
Nedoporučuji na večerní trénink nejde pak v klidu spát
Celkové hodnocení:
Při první dávce mi bylo až špatně jak jsem byl nabuzeny, ale časem jsem si zvyknul.

20.07.2020

Super produkt

80%

mal som uz vela predtreningoviek, tento sa mi javi za tu cenu fakt dobry. Ale ta chut...podla recenzii som vybral pomaranc, a teda pil som aj lepsie :) chut ma neoslovila...skusim nabuduce inu prichut.

17.04.2020

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Pro:
Kvalitní složení za dobrou cenu
Celkové hodnocení:
Kvalitní a dobré složení za dobrou cenu. Chuťově bez problému.

16.12.2019

top na sport

100%

výborný! fakt to nabudí a člověk má chuť makat jako drak!

29.10.2019

Aleš a RISEandSHINE TOP

100%

Pre-workout Titánus RISEandSHINE splnil moje očekávání naprostá pecka! Podle recenzí jsem vybral pomeranč a je opravdu fajn a chutná . Příště vyzkouším možná i jinou příchuť :-D nebo zůstanu u pomeranče.
PS: Aleši díky za videa na youtube a insta jsou super!

09.07.2019

TOP

100%

Nejlepsi suplement ktery sem kdy mel :) doporucuju prichut pomeranc

03.04.2019

Doporučuji

100%

Super doplněk před cvičením. Používám delší dobu a rozdíl, pokud si dám nebo zapomenu, je znát.
Po vyzkoušení všech je pomeranč za mě top, i guave se dá.

15.03.2019

Paráda :)

100%

Koupil jsem si příchuť pomeranč a mě to opravdu chutná :) a všem doporučuji :)

06.06.2018

ALEŠ JE BOREC !!!

100%

Po delší době stagnace s RISEandSHINE opět přidávám váhy na činky. Na poprvé to se mnou dělalo tolik věcí, že jsem to připisoval spíš psychice. Po užití je znát štípáni na rtech a pak i rukou synefrinem a křupání kreatinu mezi zuby. Energie mám na několik hodin tréningu.
Můžu jen doporučit.

06.06.2018

ALEŠ JE BOREC !!!

100%

Po delší době stagnace s RISEandSHINE opět přidávám váhy na činky. Na poprvé to se mnou dělalo tolik věcí, že jsem to připisoval spíš psychice. Po užití je znát štípáni na rtech a pak i rukou synefrinem a křupání kreatinu mezi zuby. Energie mám na několik hodin tréningu.
Můžu jen doporučit.

04.04.2018

Cením pana Superhumana

100%

Rise and Shine mám už měsíc a jsem velmi spokojen. Před ním jsem neměl žádný preworkout nebo nakopávač, takže nemohu v tomto ohledu porovnat efekt. Cvičím vždy ráno před školou, takže se mi občas stávalo, že jsem kvůli špatné náladě nebo únavě měl trénink na nic. Neměl jsem moc velké očekávání od R&S, takže mě velice mile překvapilo, že jsem pak dával tréninky jako beasťák a měl jsem poté spoustu energie i do dne - předtím jsem také často ve škole nemohl fungovat. Svalový pump asi dobrý, nějak to nepoznám, ale co je jasně vidět je delší svalová výdrž, která mi opravdu pomáhá. Příchuť višeň je super, voní bezvadně, takže ji čuchám i doma :D Princezny, které říkají, že je hořká tak netuší, co je hořkost - viz např. MyProtein práškové BCAA (znalci vědí). Právě od BCAA od MyProteinu mě R&S zachránil: samotné BCAA jsou naprosto nestravitelné, už jen čuchnutí vyvolává potřebu zvracet, smíchané s vodou či proteinem je to ještě horší. Proto jsem byl velice překvapen, že smíchané s R&S jsem je téměř necítil. Jinak mám 80kg a dávám 10g dávku, která mi stačí, a snažím se tento suplement cyklovat, abych si na obsažené stimulanty nezvykl.
Jsem velice vděčný za tento suplement, po višni vyzkouším rád i ananas. :)

03.03.2018

Lukas

100%

Dobry pripravek

17.10.2017

Rise and Shine

100%

Mohu doporučit, po prvním užití jsem asi po 10 minutách cítil mravenčení na celém těle, zejména na obličeji, což mě celkem zarazilo. Energie, síla, vytrvalost, chuť k cvičení a pump nehorázný. Jediné menší mínus za příchuť (ananas). Nicméně to nepiju kvůli chuti, ale kvůli nakopnutí, což RaN splnil.

19.09.2017

Povedený pre-workout

100%

Zdravím přátelé,
rád bych přispěl svojí zkušeností s Rise and Shine. Vyzkoušel jsem plno "předtréningáčů", některé šlapaly parádně, některé na mě nefungovaly jak jsem si představoval. Ve zkratce RnS jede parádně, pumpa super, síla a energie taktéž! Jak již někdo psal, je dobré dávat kolem půl hodinky před "rambičovnou". Pokud jdete hladoví, klidně 15 minutek a už brní jak má.:) Osobně přidávám ještě půl čajové lžičky kreatinu. Za mě doporučuji! Samozřejmě počítejte s tím, že každý je jiný a každý si musí vyzkoušet, co na něj působí a co mu funguje.
Zdravím a makejte!

03.08.2017

Doporučuji

100%

Příjemná příchuť, lehké brnění ve svalech a pump. Dávám ho dřív, než 30 minut před cvičením a funguje skvěle.

02.07.2017

Porovnání s My-Protein and USN

100%

USN drahý ale efektnivní malý pump ale neskutečné množsttví Energie.
My-Protein: Super pump energie po 30-40 minutách fuč
Rise and Shine : Perfektní Pump energie akorát do těch 40-45 minut ale mohlo by tam být více Caffeinu ;) jinak super i stím Creatinem mě to sedí

19.06.2017

1*

100%

Za mě rozhodně funguje. Příchuť Višeň je sice hořká, ale řekněme si, kdo to pije kvůli chuti, že. Celý trénink odjedu s pocitem extra pumpu a přitom mi to neubírá na síle. Dobře si to Aleši vymyslel!!

01.06.2017

Určitě doporučuji

100%

Po vyzkoušení různých nakopávačů (Volně prodejných) bych tento doporučil na 100%. Většinou u nakopávače není nutné aby to svědilo, ale ten účinek. Pokud dobře dávkujete a máte zkušenosti s jinýma tak účinek poznáte. Mě osobně zabírá a to přes den piji dost kofeinu.

13.04.2017

Nakopávač

60%

Jako nakopávač to na mně nefunguje. Mravenčení cítím, potím se jak čunik, ale narozdíl od NOček nemám pocit, že uzvednu celej barák i se všema uvnitř.
Krom toho příchuť višeň je hodně kyselá. Šlo by rozšířit nabídku příchutí třeba o malinu, lesní směs apod.?

13.04.2017

Rise and shine

100%

Ten kdo tvrďí že to na něj nepůsobí je p***.... je to skvělé aleši jen tak dál je to super hlavně chuť mmmmm

25.01.2017

Koment

60%

Nic moc.
Byl jsem nucen zvýšit dávku na dvojnásob.

20.12.2016

Funguje

100%

Asi po třech týdnech užívání se mne v posce ptají co sypu,odpovídám rise and shine:-)
Aleši dobře si to vymyslel.
Cvičí se mi parádně,všem doporučuji.

10.12.2016

Michal

100%

Naprostá spokojenost, už jen ta chuť nabudí a následně mírné mravenčení taktéž. Pum naprosto parádní, doporučuju:).

26.11.2016

Doporučuji

100%

Jsem zvyklý na tři kávičky denně,tak jsem měl obavy jestli už nebudu imunní trošičku,no ale zmýlil jsem se.Po své první odměrce mne začalo jemně mravenčit v uších a to jsem si řekl a pozor,že by?
Výsledek v posce byl parádní,už dost dlouho jsem si tak dobře nezatrénoval,pumpa a energie jak cip:-)

09.11.2016

Rise and Shine

100%

Měl jsem možnost testovat 1 dávku a na mě to účinkovalo perfektně (Y)

30.09.2016

Super produkt

100%

Uz ta prichut nakopne super nej na trhu

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS pre-workout Rise and Shine (600 g)

TITANUS pre-workout Rise and Shine (600 g)

Jedná se o produkt pro všechny sportovce. Skrytý zdroj nové síly, energie, a hlavně skvělého pocitu z vykonaného tréninku. 

Hodnocení produktu

4,8/5

Podobné produkty