Katalog produktů
Amix Nitric Oxide 120 tablet. Zobrazit větší

Amix Nitric Oxide 120 tablet.

Nitric Oxide napomáhá uvolňování a rozšiřování cév. Díky tomu dochází k lepšímu zásobování svalů kyslíkem a živinami.

Více informací

1 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

392 Kč

15,49 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

384 Kč 15,18 €

cena po bezplatné registraci

372 Kč 14,72 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Amix Nitric Oxide 120 tablet.

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Amix

63003_S_120

Nový produkt

Amix Nitric Oxide – maximální nárůst síly

Napomáhá uvolňování a rozšiřování cév. Díky tomu dochází k lepšímu zásobování svalů kyslíkem a živinami. Unikátní suplement vyvinutý pro maximální nárůst síly, svalové hmoty a výkonnosti. Vlivem působení NO dramaticky rozšiřuje krevní řečiště tudíž přímo podporuje lepší proudění krve do svalů a tím i rychlejší distribuci živin a kyslíku do svalů. Podpora cirkulace krve má za následek rychlejší regeneraci, růst a napumpování svalové hmoty!

Doporučené dávkování:

Denní dávka jsou 4 kapsle, rozdělené 2x denně mezi jídly.

Upozornění:

Nevhodné pro děti a mládež ,těhotné a kojící ženy. Nevhodné při metabolických poruchách se zvýšenou hladinou argininu. Nevhodné pro diabetiky a pro osoby s respiračním onemocněním (např. astma), s onemocněním srdce, cév, jater, ledvin. Nedoporučuje se užívat lidem s onemocněním krevního tlaku a cukrovky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy.

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu.

Arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý 1 kapsle obsahuje: 750mg Arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG).

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy sóji, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Tabulka nutričních hodnot: 2 kapsle
L-Arginin Alfa Ketoglutarát 1500 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Amix Nitric Oxide 120 tablet.

Amix Nitric Oxide 120 tablet.

Nitric Oxide napomáhá uvolňování a rozšiřování cév. Díky tomu dochází k lepšímu zásobování svalů kyslíkem a živinami.

Podobné produkty