Katalog produktů

Nutrend Mass Gain 1050 g

MASS GAIN je gainer s obsahem 20 % bílkovin pro nastartování regenerace a pro podporu nárůstu svalové hmoty. Bílkovinná složka je tvořená 100 % WPC (syrovátkový proteinový koncentrát). Více informací

5 ks

375 Kč

14,84 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

368 Kč 14,55 €

cena po bezplatné registraci

356 Kč 14,10 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Nutrend Mass Gain 1050 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Nutrend

Nový produkt

Plnohodnotný sacharidový komplex doplňuje několik druhů sacharidů - a to isomaltulóza (PalatinoseTM), glukóza, maltodextrin a fruktóza. Je určen pro: budování svalové hmoty, pro zlepšení regenerace, jako zdroj energie před fyzickou aktivitou.

20 % ultra-?ltrovaného WPC
4500 mg BCAA v dávce
arginin-alfa-ketoglutarát
isomaltulóza - PalatinoseT

Doporučené dávkování produktu MASS GAIN: jedna porce = 70 g na 300 ml vody. Dávku zkonzumujte krátce (10-20 minut) po ukončení tréninku. Užívejte max. 2x za den s ohledem na skladbu jídelníčku.

Použití: jedna odměrka představuje 28 g. Doporučenou dávku odměřte přiloženou odměrkou a řádně rozmíchejte ve vodě (díky vysoké koncentraci účinných látek je nutná delší doba míchání!). Poměr ředění je 70 g na 300 ml vody. Po otevření skladujte při teplotě do 25 oC a spotřebujte do 3 měsíců.

Potravina určená pro zvláštní výživu, s přírodním sladidlem a sladidlem.

Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Nutrend Mass Gain 1050 g

Nutrend Mass Gain 1050 g

MASS GAIN je gainer s obsahem 20 % bílkovin pro nastartování regenerace a pro podporu nárůstu svalové hmoty. Bílkovinná složka je tvořená 100 % WPC (syrovátkový proteinový koncentrát).

Podobné produkty