Katalog produktů

Scitec Nutrition Casein Complex 920g

Scitec 100% Casein Complex- směs mléčné bílkoviny (micelární kasein a kaseinát vápenatý). Kasein je zdroj bílkovin, který se vstřebává pomalu (na rozdíl od rychlých syrovátkových proteinů).

Více informací

2 ks

Upozornění: poslední kus skladem!

799 Kč

31,56 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

783 Kč 30,92 €

cena po bezplatné registraci

759 Kč 29,98 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec Nutrition Casein Complex 920g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

Nový produkt

Scitec Nutrition Casein Complex

100% Casein Complex je směsí dominantní mléčné bílkoviny (micelární kasein) vyrobená výhradně z mléčných kaseinových bílkovin. Kasein se vyznačuje vysokým obsahem esenciálních aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA) a velmi vysokým obsahem l-glutaminu (vyšším, než syrovátkové bílkoviny). L-glutamin je aminokyselinou, která má největší podíl v krvi. Bílkoviny, které 100% Casein Complex obsahuje, přispívají k růstu svalové, k jejich udržování a také k udržování zdraví kostí.

  • protein s postupným vstřebáváním
  • podporuje růst a regeneraci svalů
  • vhodný protein před spaním
  • výborný aminokyselinový profil
  • obsahuje důležitý vápník

Bílkoviny obsažené v tomto produktu, jsou kompletními bílkovinami, protože zajišťují pro organismus všechny potřebné aminokyseliny, včetně 9 aminokyselin, které si organismus nedokáže vytvořit a které je nutné přijmout potravou (jmenovitě jsou to: Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, methionin, Fenylalanin, threonin, Tryptofan, Valin). Směs jsme obohatili o extra dávku l-glutaminu, taurinu a trávicích enzymů bromelainu a papainu, které zajistí lepší vstřebatelnost a stravitelnost!

100% Casein complex obsahuje také vápník, který přispívá k procesům normální tvorby energie látkovou přeměnou, ke správné činnosti svalů pokud transmisi a také k udržování normálního stavu kostí a zubů.

Doporučené dávkování:

Rozmíchejte 1 dávku denně (30 g - ¾ odměrky) v 350 ml vody. 100% kaseinové komplex je doporučován v případě velkého časového odstupu mezi hlavními jídly resp. před spánkem. Při užívání jiného proteinu nebo aminokyselin před tréninkem je vhodný jako potréninkový proteinový nápoj.

Upozornění:

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Mléčný proteinový komplex (koncentrát micelárního kaseinu a kaseinát sodný), prášek bílé čokolády (sacharóza, kakaový prášek (33,4%), úplné sušené mléko), dextróza, čokoládová aroma, chlorid sodný, L-glutamin, taurin, sladidla: acesulfám- K, sukralóza, výtažky z Bromelain Ananas comosus (1200 GDU / g), výtažky z Papain Carica papaya (1,5 FIP U / mg).

Tabulka nutričních hodnot
RVH% *
Energetická hodnota 444 kJ / 106 kcal 5%
tuky 0,7 g 1%
z toho nasycené 0,6 g 2%
sacharidy 2,8 g 1%
z toho cukry 2,8 g 3%
bílkoviny 22 g 44%
sůl 0,33 g 6%
směs aminokyselin 400 mg **
(200 mg L-glutamin, 200 mg taurin).
Směs trávicích enzymů 24 mg **
(12 mg bromelain, 12 mg papain).
04.03.2016

Ověřený zákazník

100%

Zboží bylo pouze hodnoceno prostřednictví nákupního rádce Heureka.cz

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec Nutrition Casein Complex 920g

Scitec Nutrition Casein Complex 920g

Scitec 100% Casein Complex- směs mléčné bílkoviny (micelární kasein a kaseinát vápenatý). Kasein je zdroj bílkovin, který se vstřebává pomalu (na rozdíl od rychlých syrovátkových proteinů).

Hodnocení produktu

5/5

Podobné produkty