Katalog produktů
Beta Alanine Zobrazit větší

TITANUS Beta Alanine 500mg 120 kapslí

Neesenciální aminokyselina nezbytná pro tvorbu karnosinu, který snižuje míru zakyselení svalů během sportovního výkonu a oddaluje svalovou únavu. Je vhodný pro silové a vytrvalostní sporty.

Více informací

122 ks

249 Kč

9,84 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

244 Kč 9,64 €

cena po bezplatné registraci

237 Kč 9,35 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Beta Alanine 500mg 120 kapslí

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TIT_BEALA_120

Nový produkt

Beta alanine – redukuje únavu

Je nezbytný pro tvorbu karnosinu, který snižuje míru zakyselení svalů během sportovního výkonu. Proces snížení obsahu kyseliny mléčné má přímý vliv na snížení únavy a zlepšení sportovního výkonu. Tuto nebílkovinnou aminokyselinu, tělo přijímá ze stravy (například z kuřecího, vepřového a hovězího masa a ryb) nebo v podobě výživových doplňků. Po užití našeho přípravku se dostaví úžasný pocit mravenčení ve tváři popřípadě brnění celého těla, které tak signalizuje, že připraveno podat ještě lepší výkon než obvykle. Zvládnout více opakování a větší tréninkový objem, či zlepšit rychlostní výkon. Ideální pomocník v boji za vysněnou postavou.

  • oddaluje svalovou únavu
  • zvyšuje tvorbu karnosinu
  • je vhodný pro silové a vytrvalostní sporty
  • zvyšuje svalovou sílu 
  • zlepšuje fyzický výkon 
  • výhodné balení 120 tobolek

Doporučené dávkování:

Doporučená denní dávka je 4-10 kapslí denně, ideálně 30 -45 minut před fyzickým výkonem, zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. 

Složení (v 1 kapsli 500mg):

  • Beta alanin (500 mg) neesenciální aminokyselina ze spektra beta aminokyselin, která napomáhá zlepšit fyzický výkon

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.
Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.  

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Beta alanin je neesenciální aminokyselina, která mi padla do ruky již před několika lety. Je to jedna z mála věcí, kterou dokážete opravdu nějak reálně pocítit. Začne vás lehce svrbět obličej a ruce. Řeknete si: sakra, funguje to a jdete to zničit do fitka! Tohle svrbění je bohužel jen vedlejší účinek, který po chvilce odezní, hlavní význam alaninu je přidávání pár opakování navíc díky produkci karnosinu. Pro budování svalové hmoty, i při hubnutí se každé další opakování navíc rozhodně hodí a je to ta věc, která vás posune dopředu. Dejte beta alaninu šanci a pořádně makejte!

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot: ve 100 g v 1 tobolce
Beta-alanin 74,63 g 500 mg
23.05.2022

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Dělá co má(asi)

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Beta Alanine 500mg 120 kapslí

TITANUS Beta Alanine 500mg 120 kapslí

Neesenciální aminokyselina nezbytná pro tvorbu karnosinu, který snižuje míru zakyselení svalů během sportovního výkonu a oddaluje svalovou únavu. Je vhodný pro silové a vytrvalostní sporty.

Hodnocení produktu

5/5

Podobné produkty