Katalog produktů
TITANUS L-Glutamine (500 g) Zobrazit větší

TITANUS L-Glutamine (500 g)

Jedná se o neesenciální aminokyselinu. Kromě toho, že napomáhá regenerovat a budovat svalovou hmotu, je známá také díky blahodárným účinkům na imunitní systém.

Více informací

21 ks

445 Kč

17,64 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

436 Kč 17,28 €

cena po bezplatné registraci

423 Kč 16,76 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS L-Glutamine (500 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_GLUTA_500

Nový produkt

Glutamin – podpora regenerace

Protože glutamin tvoří až 60 % aminokyselin ve svalových buňkách, doporučuje se jeho užívání při pravidelných a vysoce intenzivních sportovních trénincích. Zároveň je ideálním výživovým doplňkem při snižování hmotnosti. Při vysoké fyzické zátěži a současném dlouhodobém nedostatku této aminokyseliny v těle dochází k úbytku svalové hmoty, nastupuje únava, prodlužuje se doba potřebná pro regeneraci.

  • L-glutamin zaujímá 60 % všech aminokyselin v těle
  • Výborná a rychlá rozpustnost ve vodě
  • Posouvá hranici přetrénování
  • L-glutamin přesouvá více dusíku do svalů a tím zlepšuje regeneraci
  • Balení 500 g

Doporučené dávkování:

Doporučená denní dávka je 5 g denně. Zpravidla se užívá 30–60 minut před zátěží, případně během zátěže nebo okamžitě po ní. Rozmíchat a vypít dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestrou stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení (v jedné dávce – 5 g):

  • L-glutamin 100 % (4,95 g) – aminokyselina podporující svalový růst, zvyšování síly a zlepšování regenerace a obranyschopnosti organismu.

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.

Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy.

Názor odborníka

Glutamin je aminokyselina, kterou doporučuji užívat každému tvrdě trénujícímu sportovci okolo tréninku! Během zatížení organismu totiž dochází ke snížení hladiny glutaminu, a proto je třeba doplnit pro maximalizaci regenerace na další tréninky a budování svalové hmoty. Je to zároveň i ideální prostředek k posílení imunity našeho těla.

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g v 1 porci 5 g
Energetická hodnota (kcal) 0 0
Energetická hodnota (kJ) 0 0
Bílkoviny 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
Tuky 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g
L - Glutmine 99 g 4,95 g

14.01.2024

Recenze byla napsána na Heureka.cz

80%

Pomaha mi

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS L-Glutamine (500 g)

TITANUS L-Glutamine (500 g)

Jedná se o neesenciální aminokyselinu. Kromě toho, že napomáhá regenerovat a budovat svalovou hmotu, je známá také díky blahodárným účinkům na imunitní systém.

Hodnocení produktu

4/5

Podobné produkty